22 Μαΐου 2013

Σε άτομα με ειδικές ανάγκες τα όργανα του ΓΑΠ... τα οργανα γυμναστικής, γιατί τα άλλα δεν τα θέλει κανείς

Ζητάνε από τον ψήστη της Πάρου να επιστρέψει κάποια που "δανείστηκε"...

Είδαν και απόειδαν στο ΠΑΣΟΚ ότι δύσκολα θα βρεθούν αγοραστές για το ακριβοπληρωμένο γυμναστήριο του Γιώργου Παπανδρέου στην Ιπποκράτους και έτσι αποφάσισαν να το «ξεφορτωθούν» για καλό σκοπό. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ο γενικός διευθυντής του κόμματος Νίκος Σαλαγιάννης αφού εξάντλησε κάθε περιθώριο να σπρώξει στην αγορά το γυμναστήριο της Ιπποκράτους τώρα σκέφτεται να δωρίσει όλο τον εξοπλισμό σε Κέντρα Αποκατάστασης και Αποθεραπείας.

Είναι βέβαιο πως η ενέργεια αυτή του Νίκου Σαλαγιάννη θα ικανοποιήσει και τη σύζυγο του Ευάγγελου Βενιζέλου, Λίλα Μπακατσέλου, η οποία είναι και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Παιδιών Θεσσαλονίκης.

Υπέρ της δωρεάς των οργάνων γυμναστικής του Γιώργου Παπανδρέου σε Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας είναι και ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Θεωρεί πως με αυτό τον τρόπο θα ξεπλυθεί ένας μέρος της ντροπής από την σπάταλη διαχείριση των οικονομικών του ΠΑΣΟΚ επί των ημερών του Γιώργου Παπανδρέου.

Σημειωτέον ότι το κόστος των οργάνων γυμναστικής και των μηχανημάτων που βρίσκονται στα κεντρικά γραφεία της Ιπποκράτους ανέρχεται στα 130.000 ευρώ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γενικός Διευθυντής του κόμματος Νίκος Σαλαγιάννης μετά την πρώτη καταγραφή που έγινε για να αξιολογηθεί η τιμή του γυμναστηρίου διαπίστωσε πως κάποια όργανα δεν ήταν στη θέση τους και ζήτησε να επιστραφούν πίσω από στελέχη του κόμματος, που τα είχαν δανειστεί, μιας και το γυμναστήριο δεν λειτούργησε ποτέ. Οι κακές γλώσσες αναφέρουν πως και ο τέως Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Γ. Ραγκούσης έχει λάβει σχετική επιστολή από την Ιπποκράτους.