08 Μαΐου 2013

Νεα καταγγελια Αδωνι για παρανομη βιλα Καμμενου στην Ικαρια

Μία νέα καταγγελία για τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο για το σπίτι του στην Ικαρία έκανε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης λέγοντας χαρακτηριστικά

«Επειδή εμένα ο Πάνος Καμμένος με έχει μπλοκάρει,τον ρωτάτε τί συμβαίνει με το σπίτι του στην Ικαρία και κάτι επιδοτήσεις; Κάτι περίεργα ακούω» Ο βουλευτής στη συνέχει έγραψε «Αν ισχύει και αυτό, τί να πω πια; Ας τον ρωτήσει κάποιος σας παρακαλώ:  …»




 Ο Αδωνις αναφερεται σε αυτη την αναρτηση:

Η ΒΙΛΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ, ΚΡΥΒΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ????????

Αναγνώστης, μου έστειλε τις παραπάνω φωτογραφίες, με την ένδειξη "ΚΑΜΜΕΝΟΣ" και αφού ζήτησα διευκρίνιση, μου έστειλε και το παρακάτω ραβασάκι:
"ΟΙ ΦΩΤΟ ΑΥΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΛΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ (ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ 2ης ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ), ΠΟΥ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
ΤΗΝ ΕΚΤΙΣΕ ΠΡΙΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΠΟΥ, ΤΣΑΜΠΑ, ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ ΣΕ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ!
Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΠΗΚΕ ΜΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ "VILLA FREEDOM"!
ΚΑΝΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΤΗ ΒΙΛΑ, ΠΑΡΟΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΣΑΜΠΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕΣ ΤΟΥ, ΠΙΝΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ (ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ), ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΕΞΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ..... ΑΠΟΡΩ: ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ????".---
================================================
Ο ΜπαρμπαΝίκος το έψαξε όσο μπορούσε και φαίνεται ότι κάτι σοβαρό υπάρχει στο βάθος.
Αν όχι ο Καμμένος, από αυτούς που κυβερνούν σήμερα θα απαντήσει κανείς????
Αμφιβάλω. Ο Καμμένος έχει φορτωθεί από το πουθενά, μερικά κιλά παράσημα, από εκεί που καταλάβατε.
Διαβάστε όμως τι βρήκα δημοσιευμένα ή αναρτημένα!!!!!!!
================================================
α)- ΤΟ ΝΕW LΙFΕSΤΥLΕ ΤΗΣ ΙΚΑΡΙΑΣ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΝΤΟΡΟΘΙ...
«Cherie, cherie, η γιαγιά Δωροθέα έπαθε σοκ!» αναφώνησε η Εσθήρ απευθυνόμενη στον ευτραφή σύζυγό της. «Παρακολουθεί έκπληκτη μια άλλη...φυλή ανθρώπων, κάποιες περίεργες για την ίδια καταστάσεις!» συνέχισε ακάθεκτη. «Πράγματα και θαύματα συμβαίνουν,σύμφωνα με την ίδια. Το νησί της, η Ικαρία, αλλάζει μορφή, μου έλεγε στο τηλέφωνο.Το Γιαλισκάρι μεταμορφώνεται σε...Γκλαμουράρι!» φώναξε ενθουσιασμένη. «Κάθεται η 101 ετών grandmother σου μαζί με τις συνομήλικές της γιαγιάδες-φιλενάδες στην αυλή- αυτές,παιδί μου, είναι η απόλυ
τη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του “ΒΗΜΑgazino” για τους Ικαριώτες,οι οποίοι ζουν περισσότερο από όλους τους Ελληνες- και παρακολουθούν τις Φιλιππινέζες να πηγαινοέρχονται στο σπίτι της κυρίας Ελενας Τζούλη». Η χαριτωμένη σύζυγος του υφυπουργού κ. Πάνου Καμμένου απολαμβάνει τις διακοπές της στο σπίτι της στην Ικαρία, κατά την προσφιλή της συνήθεια. Οι Φιλιππινέζες πάνε κι έρχονται με τα ψώνια, η ίδια κάνει τις βουτιές της στην πισίνα του super μοντέρνου, αρχιτεκτονικά, γεμάτου με κρυστάλλινα χωρίσματα, σπιτιού της, στο νησί του ανατολικού Αιγαίου, με τα τουρκικά μαχητικά να πετάνε πάνω από το κεφάλι της και οι γιαγιάδες να παρακολουθούν σαν κινηματογραφική ταινία! «Εξελίξεις! Εξελίξεις! Πρέπει να ειδοποιήσουμε τη γιαγιά ότι καταφθάνει σύντομα εκεί ο πολιτισμός με...άγριες διαθέσεις!» φώναξα. «Με μπικίνι Urbinati, φορέματα Ζac Ρosen,σανδάλια Βalmain, ελικόπτερα και yachts».

http://avragioz.blogspot.gr/2010/05/blog-post_4801.html