19 Μαΐου 2013

Βίντεο: Ο σύζυγος έφτασε, ο εραστής το σκάει απ' το παράθυρο

Μεσημέρι, ο σύζυγος είναι ακόμα στη δουλειά και η κυρία του τον απατά με τον εραστή της. Τι γίνεται όμως όταν αυτός επιστρέφει απροειδοποίητα στο σπίτι;

Ο εραστής τρέχει να κρυφτεί σε κάποιο δωμάτιο, μέσα στη ντουλάπα, κάτω από το κρεβάτι ή προσπαθεί να διαφύγει από το σπίτι πηδώντας από το παράθυρο.
Το παρακάτω βίντεο από τη Βραζιλία, προκαλεί πολλά ερωτήματα. Είναι αληθινό ή ψεύτικο;

Ο κρεμασμένος άνδρας ο οποίος φορά μόνο το μποξεράκι του προσπαθεί να δραπετεύσει από το σπίτι της ερωμένης του η οποία τσακώνεται με τον άνδρα της στο μπαλκόνι.

Το περιστατικό συνέβη στο Σάο Πάολο. Ο "εραστής δραπέτης" αφού έχει δέσει ορισμένες μαξιλαροθήκες μεταξύ τους καταφέρνει να φτάσει στον πιο κάτω όροφο της πολυκατοικίας. Από εκεί προσγειώνεται υπό το βλέμμα των περαστικών και των γειτόνων στο φουσκωτό μαξιλάρι των πυροσβεστών.

Στο διαδίκτυο υπάρχουν χρήστες που υπερασπίζονται την αυθεντικότητα του εν λόγω βίντεο και άλλοι που θεωρούν ότι είναι ψεύτικο.

"Πώς έφτασε τόσο γρήγορα η πυροσβεστική;" γράφει κάποιος, ενώ ένας άλλος αναρωτιέται "γιατί εφόσον ο σύζυγος είναι στο μπαλκόνι, ο εραστής δεν έφυγε από την πόρτα".

Σε κάθε περίπτωση το βίντεο με μπόνους τις ζητωκραυγές των περαστικών είναι απολαυστικό!


amorous with a married woman από stefanelonikitelo

(Πηγή: Metro.co.uk)
http://news247.gr