17 Μαΐου 2013

Τη συνδρομη των "μπατσων" ζητανε οι επαναστατες του κ@λου

Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή-Φοβούνται νέα έκτροπα μετά το φραστικό επεισόδιο στη Ολομέλεια-Λαθος να εμπλακουν οι "μπατσοι" του Δενδια σε ενα προβλημα της "τοπικης κοινωνιας" της Βουλης... ας το λυσουν μονοι τους και εν αναγκη "ας εχουν και νεκρους" οπως λεει και ο συντροφος Παπαγεωργιου για τις Σκουριες.... ΄η μηπως τωρα ανακαλυψαν οτι ο συντροφος λεει μαλακι@ς και προτιμανε τους "μπατσους του Δενδια";

Μέτρα ασφαλείας παίρνουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καθώς φοβούνται ...έκτροπα μετά το επεισόδιο και τους διαπληκτισμούς στην Ολομέλεια της Βουλής με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Κατά την αποχώρηση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής από την αίθουσα της Ολομέλειας, ακούστηκε σύμφωνα με τα επίσημα πρακτικά της Βουλής, από το Γιώργο Πάντζα βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ η έκφραση «Χάιλ Χίτλερ», που αρχικά ωστόσο χρεώθηκε στους Χρυσαυγίτες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο φρούραρχος της Βουλής εξακολουθεί να βρίσκεται σε αναστάτωση, όπως και οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Τόσο έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και του κ. Τσίπρα και Δραγασάκη υπάρξει έντονη παρουσία αστυνομικών ανδρών, προκειμένου να αποτρέψουν οποιαδήποτε έκρηξη ή πρόκληση που μπορεί να δεχτούν.