14 Μαΐου 2013

Ο Τσετσένος βομβιστής έγινε είδωλο για τις νεαρές Αμερικανίδες (ΦΩΤΟ)

Τον χαρακτηρίζουν «Τζάστιν Μπίμπερ», υποστηρίζουν ότι είναι «πολύ όμορφος για να είναι ένοχος» και έχουν δημιουργήσει σελίδες στο Facebook όπου καλούν τους θαυμαστές (!) του να βροντοφωνάξουν ότι είναι αθώος….

Όλα αυτά για τον 19χρονο Τσετσένο Τζοχάρ Τσαρνάεφ, ο οποίος μαζί με τον αδελφό του, Ταμερλάν, αιματοκύλησαν τη Βοστώνη χτυπώντας με βόμβες τον ιστορικό Μαραθώνιο της πόλης.

Το νέο είδωλο των Αμερικανών εφήβων, λοιπόν, δεν είναι άλλος από τον Τζοχάρ, τον οποίο υπερασπίζονται φανατικά, αναρτούν μηνύματα αγάπης, γράφουν tweets και υποστηρίζουν ότι είναι αθώος.

Ενδεικτικό της λατρείας στο πρόσωπό του είναι ότι στη σελίδα «Ο Τζοχάρ Τσαρνάεφ είναι αθώος», πάνω από 8.500 άνθρωποι έχουν κάνει like.

Την ίδια ώρα αρκετά κορίτσια γράφουν δημόσια ότι σκοπεύουν να κάνουν τατουάζ το όνομά του ή κάποια από τα tweets που είχε κάνει πριν τη σύλληψή του, ενώ κάποιες άλλες νεαρές προσκαλούν τις υπόλοιπες «φίλες» του Τζοχάρ να συγκεντρώσουν χρήματα και να του τα στείλουν γιατί «δε θα αντέξει μέσα σε αυτό το κελί με ένα μόνο βιβλίο».