02 Μαΐου 2013

Καμμένος: Εκτος απο τον Αδωνι, παθαινω ταρακουλο και με τον Μακη

[Ξεχαστηκε η υποθεση του σκαφους, οπως ξεχαστηκε και η υποθεση με τα ταξιδια με ελικοπτερα οσο ηταν υφυπουργος, οπως ξεχαστηκε και η υποθεση με τα 200 χιλιαρικα που εβγαλε στο εξωτερικο ο Μελας. οπως, οπως οπως... και οι ΑΕροψεκασμενοι συνεχιζουν στο δρομο της σωτηριας της πατριδας...]

Την απόφασή του να μην μετατραπούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σε κόμμα, αλλά να παραμείνουν Κίνημα, αποκάλυψε ο Πάνος Καμμένος, με συνέντευξη την οποία παραχώρησε στο ραδιόφωνο του Alpha 9.89.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναφέρθηκε εκτενώς στο θέμα της πώλησης του ΟΠΑΠ, αφήνοντας αιχμές κατά της κυβέρνησης, ενώ δεν παρέλειψε να επιτεθεί και στη Νέα Δημοκρατία, βάζοντας στο στόχαστρό του τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κυβερνώντος κόμματος Μάκη Βορίδη, για το… παρελθόν του.

“Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι η ΝΔ που γνώριζε ο ελληνικός λαός. Έχουμε κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας από την ΕΠΕΝ”, τόνισε με νόημα ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος είχε εξαπολύσει και άλλες φορές στο παρελθόν επίθεση κατά του Μάκη Βορίδη, για την ιδεολογική τοποθέτησή του.