19 Μαΐου 2013

Η Δάφνη Μπόκοτα μίλησε για το αστρονομικό ποσό που πήρε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου για την Eurovision του 2005... Όχι για τη δικιά της αργομισθία δεν είπε τίποτα η ΠΑΣΟΚα! BINTEO

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, μία μέρα μετά τον τελικό της φετινής Eurovision, ήταν η Δάφνη Μπόκοτα. Η επί 18 έτη εκφωνήτρια του μουσικού διαγωνισμού, εξομολογήθηκε ότι εννέα χρόνια μετά την απομάκρυνσή της από τη διοργάνωση, εξακολουθεί να μην είναι ...μες στην καλή χαρά με το τότε γεγονός.

Η Δάφνη Μπόκοτα, μιλώντας για την ξαφνική αντικατάστασή της από την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου είπε: "Δεν το ήξερα, δούλευα την Παπαρίζου. Με έπαιρναν τα παιδιά και έλεγα "τι λέτε; αφού δουλεύουμε!". Πάρα πολύ δυσάρεστο συναίσθημα. Αισθάνθηκα εντελώς οργισμένη, προδομένη και απογοητευμένη! Πολύ περισσότερο που εγώ έκανα την Eurovision με το μισθό μου και η κ. Πασχαλίδου πήρε 85,000 ευρώ! Εκεί τρελάθηκα παιδιά! Έπαθα εγκεφαλικό! Πόσο βλάκας μπορεί να είμαι εγώ; ...είχα πει τότε".

Η παρουσιάστρια παραδέχτηκε ότι όσο και αν προσπάθησε τα τελευταία χρόνια, δεν μπόρεσε να γυρίσει την πλάτη της στη Eurovision, ενώ για το λόγο που την απομάκρυναν από την ΕΡΤ ανέφερε: "Δεν υπήρχε κανένα φοβερό παρασκήνιο. Δεν ξέρω τι έγινε. Πραγματικά δεν ξέρω".

Δείτε το βίντεο:



zappit.gr