21 Μαΐου 2013

Επετειακές συλλήψεις εντός της αιθούσης Πηγή:www.capital.gr

Από τον χρήστη του twitter LavrentisBeria3

Σύντροφοι

Ενώστε τα χέρια σας, σφίξτε τις γροθιές. Επιτέλους, το όραμα δεκαετιών έγινε πραγματικότητα. ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ!

Παρά τον πόλεμο από τα εμετικά ΜΜΕ της Δύσης και τους σφουγγοκωλάριους ντόπιους χαφιέδες τους. Παρά την προπαγάνδα ξένων κέντρων που σπίλωναν τον λαϊκό αγώνα, το λαϊκό κίνημα είναι εδώ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Ο σύντροφος Αλέξης άφησε τις ρεβιζιονιστικές παλινδρομήσεις και με πραγματικό επαναστατικό πνεύμα αποφάσισε να εκκαθαρίσει τις φραξιονιστικές συνιστώσες του Κόμματος.

Σύντροφοι, όπως πολλάκις έχω αναφέρει, οι φανατικοί είναι χρήσιμοι μόνο μέχρις κατάληψης της εξουσίας. Μετά εκκαθαρίζονται επαναστατικά, συνοπτικά, προς όφελος της νομενκλατούρας που θα στηρίξει το καθεστώς. Δεν υπάρχει χώρος για αυτόφωτους παρά μόνο για το άσβεστο, φωτεινό αστέρι της επανάστασης και του Σοσιαλισμού.

Κανένα έλεος σε αυτούς που με τα λεγόμενά τους, προσπαθούν να φράξουν την πορεία του Κόμματος προς την εξουσία. Δεν μας ενδιαφέρει το παρελθόν τους. Δεν μας ενδιαφέρουν οι δήθεν αγώνες τους. Μας ενδιαφέρει το μέλλον του Κόμματος και η τελική νίκη.

Για αυτό, θα εξαϋλωθούν όλοι. Ήρθε η ώρα να εφαρμοστεί στην πράξη το αλάνθαστο Σοβιετικό πρωτόκολλο. Σύλληψη, δίκη-παρωδία, εκτοπισμός οικογενείας, σβήσιμο φωτογραφίας από Πράβδα, εκκαθάριση.

Σύντροφοι. Η μόνη δυσκολία έγκειται ίσως στον σύντροφο Γλέζο. Το περίπλοκο με την συγκεκριμένη περίπτωση είναι να σβηστεί από όλες τις δημοσιευμένες φωτογραφίες. Μετά από 50 χρόνια καριέρας με 3-4 κόμματα, όλο και κάποια θα ξεμείνει. Άλλα έχω πίστη στα τμήματα της NKVD που σίγουρα θα συσταθούν για αυτό το σκοπό. Δεν θα είναι η πρώτη φορά. Εδώ το Κόμμα έχει λιώσει τις φωτογραφίες του Άρη Βελουχιώτη από το βάλε-βγάλε.

Έφτασε η ώρα, Σύντροφοι. Αναθαρρήστε. Η διανόηση στηρίζει τον Αγώνα. Ο σύντροφος Ζιζέκ δείχνει τον πραγματικό, τον φωτεινό δρόμο. ΟΛΟΙ GULAG.

Το όραμά μας για την τέλεια, αταξική, κοινωνία παίρνει σάρκα και οστά. Ήρθε η ώρα των τρένων, σύντροφοι. Το Κόμμα, στην απέραντη γενναιοδωρία του, θα προσφέρει σε αντιδραστικούς, homosexuals, μειονότητες, ΑΜΕΑ, τοξικομανείς, την πνευματική τους ανάνηψη και την ταξική τους ελευθερία μέσα από εθελοντική, καταναγκαστική εργασία εις τους τόπους δουλειάς του Καθεστώτος.

ΣΤΑ ΤΡΕΝΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ. Για το Λαό. Τον αγρότη. Το σπουδαστή. Για την πρόοδο και τον Σοσιαλισμό. Για να γίνει επιτέλους πραγματικότητα ο Δημοκρατικός Συγκεντρωτισμός για την επικράτηση του οποίου εκατομμύρια μάρτυρες σε ΕΣΣΔ και Κινά πείνασαν εθελοντικά στους κατά τόπους λιμούς.

Στην τελική ευθεία, στην τελική μάχη, δεν χωρούν ταλαντεύσεις και ερωτηματικά. Δεν χωρούν δογματικές θεωρήσεις και αγκυλώσεις.

Για αυτό και οι «πράσινες συνιστώσες» θα αποκατασταθούν από την Ολομέλεια. Αυτές, σύντροφοι, θα μας δώσουν την τελική νίκη.

Σφίχτε την γροθιά σας, ενώστε την φωνή σας με εκατομμύρια λαού. ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ. Ήρθε η ώρα που ο λαός θα πάρει στα χέρια του την εξουσία και θα την δώσει σε μια νέα κάστα νομενκλατούρας για να του αλλάξει τον αδόξαστο. Venceremos.

Ανάκρουσις Εθνικού Ύμνου ΕΣΣΔ. Σήμα-κόρνα για αυθόρμητο χειροκρότημα 6 (έξι) λεπτών. Ανθοδέσμη προς τον Κομισάριο από μέλος της Κομσομόλ. Επετειακές συλλήψεις εντός της αιθούσης.


*Το Capital.gr δημοσιεύει άρθρα χρηστών του twitter σεβόμενο την ανωνυμία τους όπως εκείνοι το επέλεξαν


Πηγή:www.capital.gr