18 Ιουνίου 2013

Ενταξει ο γιατρός να κλεβει την εφορια, αντε να εχει και 4 αμαξια... αλλα να τα κινει και με λαθραιο πετρέλαιο, με ξεπερναει

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τέσσερα πολυτελή αυτοκίνητα είχε παρκαρισμένα στο γκαράζ του σπιτιού του γιατρός στο Κιάτο Κορινθίας, ο οποίος πιάστηκε στο «δόκανο» των ελεγκτών του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος Πελοποννήσου για λαθρεμπόριο και φοροδιαφυγή. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του ελέγχου που έγινε βρέθηκαν τέσσερα επιβατικά αυτοκίνητα (Αudi A3, Mercedes E270, Mercedes C220 και Nissan Patrol) με πινακίδες Βουλγαρίας, τα οποία δεσμεύθηκαν από το ΣΔΟΕ.
Στο οικόπεδο όπου βρίσκεται το σπίτι του γιατρού εντοπίστηκαν...
τρεις πλαστικές δεξαμενές και μία μεταλλική δεξαμενή, οι οποίες συνολικά περιείχαν 5.500 λίτρα πετρέλαιο (5.200 λίτρα χρώματος γκρι-μαύρου και 300 λίτρα χρώματος κόκκινου) που, σύμφωνα με το ΣΔΟΕ, αποτελούν ενδείξεις ότι είναι λαθραίο πετρέλαιο ναυτιλίας για κίνηση των αυτοκινήτων. Επίσης ενόψει της θερινής περιόδου κλιμάκια του ΣΔΟΕ σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν σε καταστήματα πώλησης τουριστικών ειδών στην Αθήνα και ειδικότερα γύρω από την περιοχή της Ακρόπολης, διαπιστώθηκαν παραβάσεις για μη έκδοση αποδείξεων. Μάλιστα, το ποσοστό της παραβατικότητας έφτασε το 33%!