08 Ιουνίου 2013

Μητσιάς: "Είπα στον Σαμαρά να βγούμε από την Ευρώπη"...

Και τι έγινε ρε Μανώλη; Για πες, για πες; Προτίμησε να ακούσει τον περιπτερά της γειτονιάς του αντί να ακούσει εσένα το νομπελίστα;

Η Ελλάδα θα πρέπει να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την ευρωζώνη, λόγω των δυσμενών δεδομένων που έχουν διαμορφωθεί, εκτιμά ο γνωστός τραγουδιστής Μανώλης Μητσιάς, διαχρονικός φίλος και κουμπάρος του Αντώνη Σαμαρά, μιλώντας στην εβδομαδιαία εφημερίδα “Παραπολιτικά”.

Σημειώνει μάλιστα ότι την άποψή του αυτή την έχει μεταφέρει και στον ίδιο τον Πρωθυπουργό, αν και παραδέχεται ότι ο Αντώνης Σαμαράς είναι αισιόδοξος για το μέλλον, και προσδοκά ότι η Ελλάδα θα περάσει τον κάβο.

“Είναι σαφές ότι η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη. Όμως σε ένα περιβάλλον όπου θα κυριαρχούν οι ιδέες και όχι οι μεγάλες εταιρείες.

Γι’ αυτό, αν με ρωτούσατε τι θα έκανα εγώ σε πολιτικό επίπεδο, θα σας έλεγα να διαχωρίζαμε τη θέση μας, και να βγαίναμε εκτός του ευρώ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σίγουρα θα είναι ακριβό το τίμημα. Όμως δεν έχω πειστεί ότι τα πράγματα θα ήταν συλλήβδην χειρότερα για εμάς”, δηλώνει ο Μανώλης Μητσιάς.