09 Ιουνίου 2013

Η "Χουρέμ" αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα! Τι συνέβη στα γυρίσματα του Σουλεϊμάν;

Τι λέει ο παραγωγός της σειράς; Μόνη λύση η ψυχιατρική κλινική;

Η Μεριέμ Ουζερλί (Χουρέμ) έχει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Hurriet, επιβεβαιώνοντας τα περί νοσηλείας σε ψυχιατρική κλινική.
«Tελειώσαµε µε τη Μεριέµ Ουζερλί! Έχουµε αποφασίσει να συνεχίσουµε τα γυρίσµατα χωρίς εκείνη. ∆υστυχώς, αντιµετωπίζει ψυχολογικά προβλήµατα, τα οποία αυτή τη στιγµή δεν µπορεί να λύσει», δηλώνει ο παραγωγός της σειράς Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής, Timur Savci. Μάλιστα, αναφέρει ότι πριν την εκδήλωση των σοβαρών ψυχολογικών προβλημάτων της, η ηθοποιός, είχε ήδη παρουσιάσει συμπτώματα του συνδρόμου «burn out» που προκαλείται από την υπερβολική εργασιακή κόπωση.



«Αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας εφ' όσον τους τελευταίους τρεις μήνες συνέβησαν πολύ άσχημα πράγματα. Τα λεφτά δεν ήταν το πρόβλημα της, δεν είναι τέτοιου είδους ανθρώπος, αλλά παρ' όλα αυτά ο παραγωγός της δεν την πίστεψε ενώ υπάρχουν ιατρικές γνωματεύσεις και της ζήτησε να αφήσει το δωμάτιο του ξενοδοχείου της στις 31 Μαΐου», τονίζει ο σύντροφος της ηθοποιού.

Όσο για την απομάκρυνση της «Χουρέμ» από το ξενοδοχείο της, ο παραγωγός της σειράς σημειώνει: «αυτό συνέβη επειδή δεν μπορούσα να έρθω σε επαφή μαζί της, κι αναγκάστηκα να ζητήσω απ' το ξενοδοχείο να της μεταφέρει ότι πρέπει να αφήσει το δωμάτιο της. Ο κόσμος πιστεύει πως δεν πλήρωνα την Ουζερλί αρκετά χρήματα κι αυτό με καθιστά 'άδικο' στην κοινή γνώμη. Το μόνο που θέλω είναι να λυθεί αυτό το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό».