11 Ιουνίου 2013

Επιτελους κλεινει το φερεφωνο της Κυβερνησης!! Δεν θα πληρωνουμε κερατιατικα μεχρι να ξανανοιξει-Τι ειπε ο Σαμαρας (BINTEO)

-Οσοι φωναζουν σημερα μεχρι χθες δεν ηθελαν να πληρωνουν ΔΕΗ και συνεπως και το τελος υπερ ΕΡΤ ΄η τΣΥΡΙΖΑν οτι ειναι φερεφωνο της κυβερνησης...
-Τι ειπε ο Κεδικογλου

Την απόφαση της κυβέρνησης για κλείσιμο της ΕΡΤ ανακοίνωσε ο Σίμος Κεδίκογλου ο οποίος εξαπέλυσε πρωτοφανή επίθεση κατά της δημόσιας τηλεόρασης, λέγοντας πως δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για ιερές αγελάδες που παραμένουν άθικτες.

Σημείωσε πως η Δημόσια Τηλεόραση είναι μοναδική περίπτωση σπατάλης και αδιαφάνειας.
Ο κ. Κεδίκογλου ανακοίνωσε πως από απόψε σταματούν οι μεταδόσεις της ΕΡΤ και στη θέση της, ανέφερε, θα δημιουργηθεί σύγχρονος δημόσιος αλλά όχι κρατικός οργανισμός ραδιοτηλεόρασης. Ο κ. Κεδίκογλου δήλωσε ότι το προσωπικό θα αποζημιωθεί κανονικά και ότι ο νέος οργανισμός θα λειτουργήσει με λιγότερο προσωπικό.



Επίσης είπε ότι στο μεσοδιάστημα μέχρι τη λειτουργία του νέου οργανισμού οι πολίτες δεν θα πληρώνουν τέλος για την ΕΡΤ.

Σαμαράς: Η ΕΡΤ κλείνει και ανοίγει μια σύγχρονη δημόσια τηλεόραση

Περίπου 15 βουλευτές συμμετείχαν το μεσημέρι σε σύσκεψη με συνεργάτες του Πρωθυπουργού στο μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Real.gr
o Πρωθυπουργός μπήκε για λίγη ώρα στην σύσκεψη και φέρεται να είπε:

Είμαι υποχρεωμένος να σεβαστώ τις διεθνείς υποχρεώσεις της χώρας. Το θέμα του δημοσίου έπρεπε να είχε κλείσει στις 30 Μαίου και τώρα έχουμε 11 Ιουνίου. Δεν έχουμε κάνει τίποτα και είναι δικός τους ο υπουργός που διαχειρίζεται το θέμα. Τι έχει κάνει; Κλείνω ένα νοσηρό οργανισμό που κατασπαταλούσε δημόσιο χρήμα και λειτουργούσε με παλαιοκομματικές αντιλήψεις και στην θέση του θα δημιουργηθεί μια νέα ΕΡΤ σύγχρονη και αντικειμενική. Tα πιο πάνω φέρεται να είπε ο Πρωθυπουργός ενώπιον 15 βουλευτών της ΝΔ