07 Ιουνίου 2013

Νεο ρατσιστικα εγκληματα: Πακιστανος... μαχαιρωσε πακιστανο-Τσιγγανος μαχαιρωσε τον παππου στην Κορινθο

Σχεδόν τέσσερις μήνες αναζητούσαν οι αστυνομικοί του τμήματος Κατσικά Ιωαννίνων τα ίχνη τριών Πακιστανών οι οποίοι είχαν χτυπήσει και τραυματίσει με μαχαίρια στο αριστερό χέρι έναν 42χρονο ομοεθνή τους για να τον ληστέψουν και τελικά κατάφεραν να βάλουν στο χέρι έναν από αυτούς.
Πρόκειται για έναν 23χρονο ο οποίος συνελήφθη στην Ανατολή Ιωαννίνων βάσει εντάλματος σύλληψης που είχε εκδώσει η ανακρίτρια, μετά την αναγνώρισή του από το θύμα από το οποίο είχε αρπάξει μαζί με τους συνεργούς του 250 ευρώ, στις 23 Φεβρουαρίου. Ο νεαρός Πακιστανός οδηγήθηκε στην ανακρίτρια για να γίνει εκτελεστό το ένταλμα, ενώ οι έρευνες για την ταυτοποίηση των δυο ομοεθνών συνεργών του βρίσκονται σε εξέλιξη.

*** Εξιχνιάστηκε και η ληστεία που είχε γίνει πριν από μια εβδομάδα στο Βραχάτι Κορινθίας, με θύμα έναν 78χρονο ο οποίος είχε δεχθεί άγρια επίθεση από έναν άγνωστο που τον είχε χτυπήσει άγρια στη μέση του δρόμου και του είχε αρπάξει όσα χρήματα είχε στις τσέπες του. Όπως αποδείχθηκε, δράστης είναι ένας 23χρονος τσιγγάνος, ο οποίος ταυτοποιήθηκε αλλά δεν έχει εντοπιστεί και αναζητείται.