05 Ιουνίου 2013

Η «καυτή» Βραζιλιάνα σύντροφος του Νεϊμάρ (pics&vid)

Πέντε μήνες είναι μαζί ο Νεϊμάρ Ντα Σίλβα Σάντος – ή απλώς Ντεϊμάρ - με την Μπρούνα Μαρκεζίν. Η 17χρονη «καυτή» σύντροφός του μαγνητίζει τα βλέμματα όπου κι αν βρεθεί.


Δεν είναι τυχαίο ότι ο κόσμος που έσπευσε στην παρουσίαση του παίκτη από την Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου έκανε ουρά για να τραβήξει μια φωτογραφία, όχι μόνο με τον ίδιο αλλά και με την Βραζιλιάνα αγαπημένη του.



Λίγη ώρα μετά, εκείνη φόρεσε ακόμη και φανέλα της νέας του ομάδας για να τον υποστηρίξει.



Η Μαρκεζίν που στο πέρασμά της αναστατώνει τους πάντες είναι ηθοποιός στο επάγγελμα και μάλιστα, αν και πολύ μικρή, έχει προλάβει να συμμετάσχει σε τουλάχιστον 15 τηλεοπτικές παραγωγές και πέντε ταινίες.



Τον περασμένο Φεβρουάριο, οι κάμερες είχαν «τσακώσει» την 18χρονη να παρακολουθεί αγώνα του Νείμάρ, «φουντώνοντας» ακόμα περισσότερο τις φήμες για ειδύλλιο.



«Είμαστε μαζί και είμαστε χαρούμενοι. Ήρθε να με δει κατά τη διάρκεια της παρέλασης και ήταν πολύ χαρούμενος. Όταν αρνούμασταν τη σχέση ήταν επειδή δεν ήμασταν ακόμα μαζί και όχι για να κρύψουμε κάτι», δήλωσε η Μπρούνα, που φέτος συμμετείχε ενεργά στις καρναβαλικές εκδηλώσεις του Ρίο Ντε Τζανέϊρο.



Με τέτοια προσόντα... λογικό...