07 Ιουνίου 2013

SYRIZA PADU (με ολίγον Αφρικανική γλωσσική τροπομορφολογία) ΦΩΤΟ

SYRIZA PADU (με ολίγον Αφρικανική γλωσσική τροπομορφολογία) έγραφε λέει πλησίον εισόδου Ελληνικού ενδιαφέροντος κτιρίου στο κέντρο της "εξεγερμένης" (και με και χωρίς εισαγωγικά, εκεί σκοτώνονται) Κωνσταντινούπολης. Και το μικρό επαναστατημένο νιάτο λέει κατουρήθηκε πάνω του από τη χαρά του και είπε σε ομιλία του
"Νάτο!!! Νάτο!!! Γίναμε παγκόσμιο σύμβολο εξέγερσης"!!!

Προφανώς ελπίζει ότι η Ελλάδα δε θα τη γλυτώσει την εύθραυστη και πρωτόγνωρα μακριά ησυχία που βιώνει, ότι το κέντρο της Αθήνας θα γίνει (ξανά) σαν την πλατεία Ταξιμ, την πλατεία Ταχρίρ, και θα γίνουν εκλογές οπότε σαν κάποιος άλλος κάπτεν Τζακ Σπάρρου θα κάνει ρεσάλτο και θα βρεθεί (κατά προτίμηση αυτοδύναμα) στην πρωθυπουργία.

Στο μεταξύ βέβαια, την Ελλάδα θα την έχει πάρει ο διάολος, ο τουρισμός θα βουλιάξει, θα ξαναρημαχτεί το κέντρο, ε, θα πεθάνουν κανα-δυο άνθρωποι, οι όποιοι "επενδυτές" (με η χωρίς εισαγωγικά) θα αρχίσουν να αποτραβιούνται, το "grexit" θα επανέλθει, τα spreads θα πάνε στο Θεό, αλλά ώπα!!! "μεγάλη αναταραχή ωραία κατάσταση", στο κάτω κάτω η επανάσταση θέλει θυσίες...

Εκείνο που δεν καταλαβαίνει το αμόρφωτο και αγενές παιδάριο που αποτελεί πρώτα απ΄ όλα την ντροπή του εαυτού του και μετά την ντροπή της "αριστεράς", αν και ούτε καν αριστερός είναι μέσα στον οπορτουνισμό του, είναι ότι δυο κουτσουλιές σε τοίχους δε σε κάνουν "σύμβολο εξέγερσης", απλά επιτείνουν την ήδη άσχημη και γκροτέσκας γελοιότητας εικόνα που έχει ο υπόλοιπος φυσιολογικός κόσμος στην Ελλάδα για σένα.

Πάψε να ελπίζεις συνεχώς -μα συνεχώς!- το κακό της χώρας σου, κάτσε φρόνιμος, μην κάνεις φασαρία να δούμε τι θα γίνει εκεί πέρα, και μάζεψε αν έχεις στείλει κανένα ηλίθιο και φέρτον πίσω ASAP. Οι αρχηγοί τη αστυνομίας εκεί δεν είναι "Πάκηδες".



Παρατηρητήριο Δηλώσεων Τσίπρα - Κανέλλη και λοιπών παρανοικών