15 Ιουνίου 2013

Μουρούτης (στο Twitter): Η ΝΔ σπάει τη μαύρη ομερτά-Ξεκινάμε την ενημέρωση

Μετά τον Νίκο Τσιούτσια, και ο Γιώργος Μουρούτης έστειλε μήνυμα επικοινωνιακής αντεπίθεσης για τη Νέα Δημοκρατία, μέσω του διαδικτύου, για το θέμα της ΕΡΤ:

“Η Ν.Δ. σπάει την μαύρη ομερτά που επιβάλουν οι συνδικαλιστές της δημοσιογραφίας. Η θέση μας θα ακουστεί. Ξεκινάμε!”, έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, και εκ των πλέον στενών συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά.

Τσιούτσιας: Η φωνή της ΝΔ θα ακουστεί μέσω διαδικτύου

“Η Νέα Δημοκρατία θα δημοσιοποιεί τις θέσεις της μέσω διαδικτύου.Η δική μας φωνή θα ακουστεί, παρα τις αντίθετες προσπάθειες. Ξεκινάμε!”.

Αυτό ήταν το μήνυμα που έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ο δημοσιογράφος Νίκος Τσιούτσιας, άλλοτε στενός συνεργάτης του Κώστα Μαρκόπουλου, και τα τελευταία χρόνια μέλος της επικοινωνιακής ομάδας που συνδράμει τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, καθώς και υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του Αντώνη Σαμαρά στη Βουλή.

Το μήνυμα Τσιούτσια έρχεται σε συνέχεια του κλίματος που έχει διαμορφωθεί στο Μέγαρο Μαξίμου για την ανάγκη πολιτικής και επικοινωνιακής αντεπίθεσης για το θέμα της ΕΡΤ.

ysterografa.gr