Τρίτη, 9 Ιουλίου 2013

Απίστευτο ξεφτίλισμα Βαξεβάνη!! Έχει 2ο ανώνυμο λογαριασμό στο twitter απ' τον οποίο βρίζει και ρουφιανεύει!!!Δείτε την απόδειξη ότι ο "έγκριτος" και βραβευμένος (!!), Κώστας Βαξεβάνης, έχει δεύτερο ανώνυμο λογαριασμό στο twitter από τον οποίο βρίζει, απειλεί, εκβιάζει και ρουφιανεύει κόσμο!!!

Ο ΒΛαξεβάνης πιάστηκε στα πράσα από δύο φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στο twitter....
τη μιά την ανέβασε στον αληθινό λογαριασμό του με το όνομα KostasVaxevanis και την άλλη στον ανώνυμο λογαριασμό του με το συμβολικό όνομα ekdorosfageas!!!

κλικ στις φωτο για μεγέθυνση

https://twitter.com/GVeltsi

Αν δεν προσεξατε την ομοιότητα δείτε τους σελιδοδείκτες και τη γραμμή στο κάτω μέρος της επιφάνειας εργασίας που δείχνει ότι ο Βαξεβάνης ζητάει απ' τα κορόιδα να πληρώνουν για να γράφει από mac...

https://twitter.com/iznogood_gr

Δείτε τωρα τον Κώστα Βαξεβάνη να χρησιμοποιεί το δεύτερο λογαριασμό με το ονομα "ekdorosfageas" για να ρουφιανεψει διάφορους χρήστες και να δώσει τη φώτο και το όνομα ενός "ομοφυλόφιλου αναρχικού" (λογικός συνδυασμός)
Το πρόσωπο του "ομοφυλόφιλου αναρχικού" το σβήσαμε εμείς γιατί ο Βαξεβάνης το έδωσε φόρα παρτίδα από τον δεύτερο λογαριασμό τουΥΓ. Και να πεις ότι δεν τον είχαν προειδοποιήσει τον "έγκριτο"; Δείτε τι του είπε κάποιος πριν μερικές μέρες:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου