09 Ιουλίου 2013

Υπαρχει και θεια δικη: Μπαουλο στο ξυλο εκαναν 60χρονο ανωμαλο που εβαζε χερι σε ανηλικες στα Mad Awards

Λίγο έλειψε ένας παιδόφιλος να τινάξει στον αέρα τα Mad Music Awards καθώς είχε παρεισφρήσει στην "αρένα" και πλησίαζε μέσα στο πλήθος κοριτσάκια, στα οποία έκανε άσεμνες χειρονομίες! Η παρουσία του αδίστακτου μεσήλικα, όμως, έγινε αντιληπτή και "πλήρωσε" όσα έκανε με… άγριο ξύλο!


Το σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα, όταν άνδρες της εταιρείας security που είχε αναλάβει τη φύλαξη του χώρου και την ομαλή διεξαγωγή του event, παρατήρησαν πως ένας άνδρας, ηλικίας περίπου 60 ετών, είχε διεισδύσει στην κατάμεστη αρένα του γηπέδου, λίγα μόλις μέτρα από την κεντρική σκηνή, και κινούνταν ύποπτα δίπλα σε ανυποψίαστα κοριτσάκια τα οποία χόρευαν ξέγνοιαστα στους ρυθμούς των τραγουδιών των αγαπημένων τους καλλιτεχνών.

Η περίεργη συμπεριφορά του ηλικιωμένου κίνησε την περιέργεια κάποιων ανδρών της ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης που άρχισαν να τον παρακολουθούν.

Τελικά διαπίστωσαν πώς ο παχουλός κύριος με τη φαλάκρα που χόρευε ανάμεσα σε ανήλικα, τα παρενοχλούσε αγγίζοντάς τα σε περίεργα σημεία… και στη συνέχεια χανόταν ανάμεσα στο πλήθος!

Οι σεκιούριτι τότε τον εγκλώβισαν σε ένα σημείο, τον απομάκρυναν από τον κόσμο και κάποια στιγμή που άναψαν τα αίματα κάποιοι άρχισαν να τον χτυπούν λέγοντας του «Καλά ρε ανώμαλε δεν ντρέπεσαι να την πέφτεις σε κοριτσάκια; Ακόμα και σε 8χρονα;»

Πηγή: Espresso