18 Ιουλίου 2013

Προτάσεις Καψή.. για την ΕΡΤ... Απειλει με παραιτηση το νουμερο αν δεν παρουν 80 εκ αποζημιωση τα λαμογια

[΄Εχει αρχισει και ξευτιλιζει την Κυβερνηση ο αστειος ο Καψης με το ξεβρακωμα του απεναντι στους απατεωνες συνδικαλιστες της ΕΡΤ... Πληροφοριες μαλιστα κανουν λογο για απειλη παραιτησης του αν μεχρι τη Δευτερα δεν ξαναερθει η ρυθμιση που εχει συμφωνησει με τα λαμογια... δηλ. να παρουν αποζημιωση με τα ισχυοντα του 2009 ακομα και σοι τελικα ξαναδιοριστουν στο νεο φορεα!!!

Πρόσβαση στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ με διορισμένο διευθυντή ειδήσεων και έλεγχο προγράμματος ζήτησε ο υφυπουργός δημ. ραδιοτηλεόρασης Π.Καψής από τους εργαζόμενους της ΕΡΤ. Αυτά, προκειμένου να προχωρήσει στην προκήρυξη άμεσης πρόσληψης 2000 ατόμων και την καταβολή αποζημίωσης χωρίς πλαφόν.

Όπως δήλωσε στο ΑΜΠΕ ο κ. Καψής, αν συμφωνήσουν οι εργαζόμενοι να είναι ελεύθερη η είσοδος στο ραδιομέγαρο, θα υπάρξει ένα «πρόχειρο δελτίο ειδήσεων», πριν από το μεταβατικό στάδιο, μέχρι την προκήρυξη των 2.000 θέσεων και εφόσον αποχωρήσουν οι εργαζόμενοι, την ερχόμενη Τετάρτη θα κατατεθεί σχετική τροπολογία για το πλαφόν των αποζημιώσεων των δημοσιογράφων και του προσωπικού της ΕΡΤ.

Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ θεωρούν την πρόταση του κ. Καψή ως τελεσίγραφο και εμφανίζονται επιφυλακτικοί.

Αναμένεται να καθορίσουν την στάση τους σε γενική συνέλευση που έχει οριστεί για σήμερα το απόγευμα στις 17.00.