15 Ιουλίου 2013

Σίβυλλα alert! Ποιά είναι η συριζαία - Τουμπανέιρος με το ντεκολτε balloon;

Μόνικα, Ναόμι και Σοφία έσκισαν τα σουτιέν τους

 Η Μόνικα Μπελούτσι άφησε στην μέση την αστακομακαρονάδα της. Οι Γάλλοι φίλοι της-ιδιοκτήτες πολυτελούς έπαυλης στην Πάρο κοίταξαν έκπληκτοι την ωραία, sexy επίσημη προσκεκλημένη τους. Η Ιταλίδα σταρ η οποία βρίσκεται εδώ και μέρες για διακοπές στο αγαπημένο της κυκλαδίτικο νησί, κόλλησε το πρόσωπό της στην μικρή οθόνη.
Το ίδιο ακριβώς έκαναν στην κοντινή Μύκονο η Ναόμι Κάμπελ και η Σοφία Βεργκάρα. Οι τρεις super stars της διεθνούς show business δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν στα μάτια τους. Η κυρία -overfifty- η οποία καθόταν ακριβώς δίπλα στον κ. Μανώλη Γλέζο εκπροσωπούσε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο αυτό που λέμε… τoυμπανέιρος. Η πανέξυπνη σινιόρα Μπελούτσι, άτομο διαβασμένο, πολιτικοποιημένο με δυναμικές απόψεις γύρω από την ζωή κατάλαβε από τα πλάνα που παρακολουθούσε ότι επρόκειτο για σημαντική συγκέντρωση κάποιου κόμματος. Έλληνας φίλος της εξήγησε ότι το MEGA είχε συνδεθεί σε απευθείας μετάδοση με το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Το baby ροζ του Alex και η «καυτή» κυρία του ΣΥΡΙΖΑ

Εκείνη την ώρα ο Αλέξης Τσίπρας βρισκόταν στο βήμα. Η Μόνικα πρόσεξε τις αποχρώσεις του baby ροζ, ροζ shocking και φούξια στο σκηνικό πίσω από τον president. Σχολίασε ότι οι στενοί της φίλοι, διάσημοι σχεδιαστές Dolce & Gabbana (φωτογραφήθηκε και την φετινή σεζόν για την διαφημιστική τους καμπάνια) χρησιμοποίησαν και εκείνοι τις πινελιές του ροζ και του φούξια αν και παραμένουν λάτρεις του μαύρου.

Η σταρ συνέχισε να παρακολουθεί την κυρία με το… ιλιγγιώδες ντεκολτέ. Λεπτά τιραντάκια προσπαθούσαν μάταια να συγκρατήσουν το πληθωρικό στήθος. Στο λαιμό της η κυρία είχε τοποθετήσει ένα ογκώδες κολιέ το οποίο έμοιαζε «εναλλακτικό». Trendy αλλά και ολίγον κουλτουρέ. Κάτι μεταξύ Εξαρχείων και μοντέρνας τεχνικής.

Μόνικα, Ναόμι και Σοφία έσκισαν τα σουτιέν τους

Η Μπελούτσι άγγιξε με τις άκρες των δαχτύλων της το δικό της, χειροποίητο ξύλινο κολιέ. Το είχε αγοράσει από ένα πλανόδιο πωλητή στην Νάουσα της Πάρου. Στην Μύκονο η Ναόμι Κάμπελ έσφιξε τα κορδόνια από το μικροσκοπικό της μπικίνι και συνέχιζε να ρίχνει γρήγορες ματιές στην τηλεόραση. Η κολομβιανής καταγωγής καλλονή Σοφία Βεργκάρα, ξαπλωμένη στο τεράστιο κρεβάτι της πολυτελούς της σουίτας σχολίαζε ότι ο «ηλικιωμένος κύριος» δεν έδινε καμία σημασία στην lady με το ζαλιστικό ντεκολτέ. Ίσως αν βρισκόταν στο πλάι της ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι να έκανε… κάποιο σχόλιο. Αν και ο Καβαλιέρε προτιμάει τις 17άρες και 24άρες από τις ολίγον σιτεμένες, προκλητικού ενδυματολογικού style κυριών (δεν ξέρω ποια είναι η άποψη της υπεύθυνης φεμινιστικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σίσσυς Βωβού).



O Μανώλης και το…balloon

Εκείνη ακριβώς τη στιγμή ο κ.Τσίπρας... εξολοθρευτής τύπου Σβαρτσενέγκερ των περιβόητων Συνιστωσών, έλεγε ότι ο κ. Γλέζος εκπροσωπεί την συνισταμένη των αγώνων. Ο president εξέφραζε την αγάπη και εκτίμησή του στο πρόσωπο του 91χρονου πολιτικού. Ο Μανώλης κάτι σημείωνε στα χαρτιά του. Η κ. Τουμπανέιρος σταύρωσε τα χέρια της κάτω από το στήθος της δημιουργώντας μια κατάσταση…balloon. Το όλο πράγμα ήταν έτοιμο να εκραγεί. Ο κ.Τσίπρας συνέχιζε απτόητος την ομιλία του. Μάλλον ο πρώην cool Alex έκανε ότι δεν «έβλεπε».

Η νέα γενιά με τα καυτά σορτς

Παρατηρούσα με προσοχή τις κυρίες και δεσποινίδες οι οποίες παρακολουθούσαν το Συνέδριο. Απεριποίητες οι περισσότερες εκτός της… λατρεμένης κυρίας Τουμπανέιρος (Ω! lovable boys and girls του «Δέστε τους»). Υπήρχαν όμως στα ορεινά μερικά χαριτωμένα καλλίγραμμα κορίτσια με μίνι φορεματάκια seventies και τζην καυτά shorts. Η νέα γενιά κοριτσιών του ΣΥΡΙΖΑ εξελίσσεται προς το καλύτερο…

TO BHMA