13 Ιουλίου 2013

...«εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν»!!

ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ, ΛΕΝΙΝΙΣΜΟΣ, ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ, ΤΡΟΤΣΚΙΣΜΟΣ, ΜΑΟΪΣΜΟΣ-ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΜΟΣ, ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΚΟΣ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ, ΜΠΑΝΚΟΥΝΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΥΝΤΩΝΙΣΜΟΣ, ΤΣΕΓΚΟΥΕΒΑΡΙΣΜΟΣ- ΧΟΤΣΙΜΙΝΧΙΣΜΟΣ....αλλά και ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΜΟΣ, όπως θα έλεγε το ΚΚΕ...

...μαζί με πολλούς ακόμα -ΙΣΜΟΥΣ της παγκόσμιας κομμουνιστικής γραμματείας και απελπισίας, στις πολιτικές πλατφόρμες και τα μανιφέστα της κεντρικής επιτροπής και των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στο 1ο ιδρυτικό συνέδριό του...

Μόνον το "ΕΑΜ-ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ" ξεχάσανε οι σύντροφοι να βροντοφωνάξουν σ’αυτό το συνέδριο, με τους ευτραφείς εκ του βαθέως ΠΑΣΟΚ συνδικαλισταράδες δίπλα τους και παραδίπλα την βέβαιης αισθητικής δυσανεξίας…αριστοκράτισσα κυρία Κατσέλη, όπως έκαναν στις…επαναστατικές γυμναστικές κινητοποιήσεις τους για την ΕΡΤ….δήθεν!

...και σ’αυτή την κουστωδία μαζί τους και ο πολύγλωσσος ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΑΣΤΙΚ, που ο…αυθόρμητος ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΣ του ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ τον φώτισε να σμιλεύσει σε χθεσινό περισπούδαστο άρθρο του το νεοχαλύβδινο ηγετικό προφίλ του πολιτικού τιτάνα ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ...!!!

Και οι αποδώ τι;;;
Οι αποδώ βασανίζονται να περάσουν τροπολογία στο επώδυνο πολυνομοσχέδιο των απολύσεων και της νεοφορολογίας, για να μπορεί ο υπουργός εθνικής άμυνας και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης να χρησιμοποιούν το πρωθυπουργικό αεροσκάφος στα εθνικά τους καθήκοντα...!!!

Και αποδώ τι;;
Αποδώ κάθε τόσο να ξεφυτρώνει και να αυτονομείται και κάποιο παρακλάδι της παράταξης, χωρίς καμία ιδεολογική διαφοροποίηση...μόνο και μόνο γιατί δεν χώρεσε το τεράστιο πολιτικό της δέμας στη αυλή του προέδρου...!!!

Και αποδώ τι;;
Αποδώ η Χρυσή Αυγή να ρουφάει το μεδούλι της παράταξης σε μια τραγική πολιτική αφαιμαξομετάγγιση…και οι «ταγοί» ακόμα να ψάχνουν τις αιτίες…!!!
ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ…

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ