07 Ιουλίου 2013

ΒΑΣΙΛΙΚΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ,Η, ΑΠΛΩΣ ΛΑΜΟΓΙΑ?

   Το έχω ξαναγράψει. Ορισμένες υπηρεσίες νιώθουν είτε ότι είναι βασιλικότεροι του βασιλέως ,η, απλώς είναι λαμόγια του κερατά.
   Διαβάζω ότι η ΔΕΗ απέστειλε σε ένα(1) εκατομμύριο ιδιοκτήτες ακινήτων το χαράτσι του 2013 ΠΑΡΑΝΟΜΑ.
   Με εντολή της κυβερνήσεως ζητείται από τους ιδιοκτήτες...
να μη το πληρώσουν ,η, να τους επιστραφεί πίσω.

   ΕΡΩΤΩ Ο πρόεδρος των εργαζομένων της ΔΕΗ  ,ο κ. Φωτόπουλος θα ζητήσει να περάσουν οι υπάλληλοι αυτοί από ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ,για παράβαση καθήκοντος?

   Στη συνάντηση του Πρωθυπουργού με τις ενώσεις αποστράτων ,ζητήθηκε από τον κ. Σταικούρα να διερευνήσει μέσω του Γ.Λ.Κ ,αν είχαν κρατηθεί παράνομα 170 δις από τους εν ενεργεία και αποστρατεία στελέχη και να του αναφέρουν.
   Μετά από 5 μήνες το Γ.Λ.Κ. τους έχει γράψει όλους στα παπάρια του.
   ΕΡΩΤΩ Επειδή οι δημόσιες υπηρεσίες πρέπει να απαντούν σε αιτήματα των πολιτών ,μέσα σε 40 ημέρες ,( σε ερώτημα του προϊσταμένου υπουργού ,η απάντηση έπρεπε να είναι σε μια(1) εβδομάδα το πολύ, Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ,έπρεπε να τους είχε ΗΔΗ ΔΙΑΟΛΟΣΤΕΙΛΕΙ.

   Δήμοι κρατούν ΠΑΡΑΠΑΝΩ χρήματα από τα ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ. Όταν δε τους επισημαίνεται το λάθος ,απλά σου απαντούν ότι θα το διορθώσουν στον επόμενο λογαριασμό.
  Όταν έρχεται ο επόμενος λογαριασμός και δεν έχει διορθωθεί το λάθος ,σου απαντάνε "ε καλά μη κάνετε έτσι που να προλάβουμε να τα διορθώσουμε όλα ,κάποια στιγμή θα τα φτιάξουμε῾
  ΕΡΩΤΩ .Οι αρμόδιοι ΔΗΜΑΡΧΟΙ έπρεπε ,ήδη να είχαν στείλει στο πειθαρχικό τους ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ

   Υπάρχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ παραδείγματα από ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ( ΠΧ ΕΦΟΡΙΕΣ) που φέρονται με αυτό
το τρόπο.
   Τι συμβαίνει? μάλλον οι υπάλληλοι αυτοί είναι μνημονιακότεροι του μνημονίου.

     ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ