02 Ιουλίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ: Επιμένει ο Πολύδωρας για τη Χρυσή Αυγή - Αποκάλεσε τον Σαμαρά "Ιεροφάντη της αναδιαπραγμάτευσης" και τον εαυτό του "Κολοκοτρώνη"

- Επίσημα η Νέα Δημοκρατία απάντησε πως πρόκειται για μία "περίεργη δήλωση"
- Το Μαξίμου αποδίδει τη στάση Πολύδωρα στη μη υπουργοποίησή του
- Ο κ. Πολύδωρας μιλώντας στον Ν. Ευαγγελάτο είπε ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι ο κίνδυνος αλλά η τρόικα
- Ζήτησε συνεννόηση όλων των κομμάτων ακόμα και με τον Αλαβάνο και τον ΣΥΡΙΖΑ

Mε παρέμβασή του ο βουλευτής, Βύρων Πολύδωρας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και συγκεκριμένα στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου φαίνεται πως επιμένει σε όσα δήλωσε νωρίτερα περί Χρυσής Αυγής.

Ο κ. Πολύδωρας δήλωσε πως ουδέποτε ανέφερε τη λέξη συνεργασία και πως θα δώσει χρυσό ρολόι σε όποιον βρει ότι είπε συνεργασία, επέμενε τουλάχιστον αυτή τη φορά στα περί συνεννόησης. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι στον real fm ο κ. Πολύδωρας όταν ρωτήθηκε εάν θα πρέπει να υπάρξει κάποια συνεργασία ακόμα και με την Χρυσή Αυγή, εκείνος δήλωσε "ΒΕΒΑΙΩΣ".

Αλλά ο κ. Πολύδωρας δήλωσε στον ΣΚΑΙ ότι κάποιοι έστησαν πλεκτάνη εναντίον του κατηγορώντας ουσιαστικά τους δημοσιογράφους.

Ωστόσο, ο .ίδιος επέμεινε στην άποψή του ότι χρειάζεται συνεννόηση ΚΑΙ με τη Χρυσή Αυγή (και όχι ΜΟΝΟ με τη Χρυσή Αυγή όπως πάνε κάποιοι να το παρουσιάσουν) στο πλαίσιο ενός εθνικού μετώπου άμυνας υπέρ της πατρίδας και εναντίον της τρόικας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο κίνδυνος δεν είναι η Χρυσή Αυγή, αλλά η τρόικα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ ΠΟΛΥΔΩΡΑ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ



Πέρα όμως από τη Χρυσή Αυγή, ο κ. Πολύδωρας επέμεινε και στις αιχμές κατά της πολιτικής που ακολουθεί ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του κόμματος στο οποίο ανήκει, λέγοντας πως "ακόμα περιμένω την αναδιαπραγμάτευση του Σαμαρά με την τρόικα" και σημείωσε πως "δανείζομαι τη γνώμη όσων μιλούν καθαρά για μη βιωσιμότητα του χρέους".

Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός πως ο κ. Πολύδωρας χαρακτήρισε τον Αντώνη Σαμαρά "Ιεροφάντη (ανώτατος θρησκευτικός άρχοντας στην αρχαία Ελλάδα· στη λατρεία των Ελευσινίων μυστηρίων) της αναδιαπραγμάτευσης" και τον εαυτό του "Κολοκοτρώνη" διευκρινίζοντας πως θέλει συνεννόηση μεταξύ όλων των πολτικών δυνάμεων.

Η επιμονή αυτή του κ. Πολύδωρα έχει προκαλέσει σάλο στη Νέα Δημοκρατία αν και προς το παρόν δεν υπάρχει σκέψη να δείξουν την έξοδο στον βουλευτή, ενώ υπάρχουν πολλές αναφορές από πηγές και κύκλους πως αυτή η συμπεριφορά του κ. Πολύδωρα οφείλεται στη μη υπουργοποίησή του.