09 Ιουλίου 2013

Μπαλασόπουλος: Αντι να απαντησει στις καταγγελιες της, την αποκαλεσε ψυχασθενη και αλκοολικια

Διαστάσεις βεντέτας έχει πάρει η αντιπαράθεση της Φωτεινής Πιπιλή με τον Θέμη Μπαλασόπουλο. Πριν από λίγο ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ έδωσε μια ιδιαίτερα σκληρή απάντηση μέσω του enikos.gr στη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας που με δηλώσεις της το πρωί είχε ζητήσει την απόλυσή του.

«Η κ. Πιπιλή χρήζει άμεσης ψυχιατρικής παρακολούθησης», τόνισε ο κ. Μπαλασόπουλος και πρόσθεσε: «Από εκεί και πέρα εμείς αναλαμβάνουμε τα έξοδα, τι άλλο να κάνουμε; Ας είναι δικιά της επιλογή η ψυχιατρική κλινική. Μάλιστα υπάρχει και προσφορά από τον σύλλογο των εργαζομένων του Δήμου Αθηναίων διά στόματος του κ. Πολυμερόπουλου, γιατί παλιά την είχαν αντιδήμαρχο, ότι και αυτοί θα συνεισφέρουνε».

Και κατέληξε ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ:«Αν η δικιά μου απόλυση σημαίνει ότι δεν θα απολυθούν 6.000 εργαζόμενοι από την τοπική αυτοδιοίκηση, τότε αύριο εγώ δηλώνω να με απολύσουν ο κ. Μιχελάκης και ο κ. Μητσοτάκης. Εδώ έχουμε συναδέλφους που χάνουν την δουλειά τους, οικογένειες που βρίσκονται στον δρόμο δεν θα ασχοληθούμε τώρα με τον κάθε ψυχασθενή και αλκοολικό».