22 Ιουλίου 2013

Βρέθηκε το κινητό του Κόλα-Στο Κοσοβο σκοπευαν να πανε

Μια ημέρα μετά την άγρια συμπλοκή λίγο έξω από τη Βροσίνα Θεσπρωτίας και τον θάνατο του επικεφαλή των δραπετών των φυλακών Τρικάλων Μάριον Κόλα, οι αστυνομικοί «χτενίζουν» την περιοχή για τον εντοπισμό του τραυματισμένου Ιλίρ Κούπα!

 
15714945_12927244_limghandler.jpg
 
Όπως σας γράψαμε και σε προηγούμενη ανάρτηση, ο Κόλα τραυματίστηκε θανάσιμα έπειτα από άγρια συμπλοκή και ανταλλαγή περισσότερων από 100 σφαιρών με τους αστυνομικούς.
Στο σημείο βρέθηκαν ένα πολεμικό τυφέκιο τύπου Kalashnikov με διπλό γεμιστήρα, ένα πιστόλι Glock με δύο γεμιστήρες, μια αυτοσχέδια χειροβομβίδα και το κινητό τηλέφωνο του Κόλα, το οποίο όλες αυτές τις ημέρες το αποσυναρμολογούσε.

15716262_21072013_sumploki4_limghandler.jpg
 
Έβγαζε την μπαταρία και την κάρτα sim ώστε να μην μπορούν οι αρχές να τον εντοπίσουν. Τώρα το τηλέφωνο βρίσκεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια και γίνεται φύλλο και φτερό προκειμένου να δώσει νέα στοιχεία.

Ο Κόλα μαζί με τον Ιλίρ Κούπα, ο οποίος κατάφερε να διαφύγει πήραν την απόφαση να βγουν από το σημείο που κρύβονταν, αφού θεώρησαν πως η πυκνή ομίχλη θα τους κάλυπτε.

Το σχέδιο τους όπως φαίνεται δεν ήταν να πάνε στην Αλβανία αφού και εκεί ο Κόλα είχε ανοιχτούς λογαριασμούς και θα κινδύνευε η ζωή του. Οι δραπέτες ήθελαν να φτάσουν στη θάλασσα και με κάποιο σκάφος να κατέληγαν στο Κόσοβο, μεσω Μαυροβουνιου, όπου ήδη βρίσκεται ο επίσης δραπέτης Φάτος Σούλα.

Τι μεταδίδουν τα Αλβανικά Μέσα

Σε ρεπορτάζ της η Αλβανική τηλεόραση, μεταδίδει πως η υπόθεση του Αλβανού δραπέτη Μάριαν Κόλα, έλαβε τέλος: «Οι Έλληνες αστυνομικοί τoν σκότωσαν πολύ κοντά στα Ελληνοαλβανικά σύνορα, στο χωριό Βροσύνα Σουλίου. Το πρωτοπαλίκαρό του, Ιλίρ Κούπα αναζητείται από τους αστυνομικούς και πιθανότατα έχει τραυματιστεί».

Αρκετά Αλβανικά μέσα ενημέρωσης, αναφέρουν επίσης πως ο Κόλα είχε μαζί του ένα όπλο τύπου Καλάσνικοφ, αρκετές σφαίρες και χειροβομβίδες.

Πηγή: epiruspost