15 Ιουλίου 2013

Ασφαλιστικά μέτρα κατά της Ηλιάδη

Στις δικαστικές αίθουσες θα λύσουν τις διαφορές τους οι γονείς του αδικοχαμένου επιχειρηματία Μπάμπη Λαζαρίδη με την Αγγελική Ηλιάδη.

Όπως υποστηρίζουν, η τραγουδίστρια αρνείται πεισματικά...
ο οκτάχρονος σήμερα γιος της να διατηρεί σχέσεις με τη στενή οικογένεια του πατέρα του και τους απαγορεύει να έχουν οποιαδήποτε επικοινωνία με τον εγγονό τους, Μπαμπίνο. Γι΄ αυτό στρέφονται εναντίον της, καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας. Τα ασφαλιστικά μέτρα κατατέθηκαν, μόλις πριν από λίγες ημέρες και η ημερομηνία που θα συζητηθούν ενώπιον των δικαστικών αρχών ορίστηκε η 29η Οκτωβρίου, σύμφωνα με την Εspresso.

Με την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων, η οικογένεια Λαζαρίδη διεκδικεί να ανακτήσει την επαφή με τον εγγονό της, ζητώντας να οριστεί για τουλάχιστον δύο φορές το μήνα, καθώς και να επιτραπούν οι τηλεφωνικές επικοινωνίες μαζί του, επίσης δύο φορές. Ακόμα, ζητούν να τον παίρνουν λίγες ημέρες για διακοπές κάθε Χριστούγεννα, Πάσχα και την περίοδο του καλοκαιριού.

Όπως αναφέρει στην εφημερίδα η Μαρία Λαζαρίδη, είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα μαζί με το σύζυγό της, ώστε να βλέπουν και πάλι το παιδί του γιου τους, που τους έχει λείψει και το αναζητούν.

«Δεν έχει δικαίωμα η Αγγελική να μου στερεί το παιδί του παιδιού μου, που είναι δύο φορές παιδί μου. Δεν καταλαβαίνω το γιατί... Εκείνη μας θεωρούσε οικογένειά της. Τώρα μας ξέχασε; Και δεν μας νοιάζει τόσο για εκείνη, αφού είναι νέα, όμορφη και ελεύθερη να κάνει ό,τι θέλει, όσο για το παιδί που δεν το έχουμε δει και μας λείπει. Θέλω το παιδί τώρα που μεγάλωσε να έρθει και να δει το σπίτι όπου μεγάλωσε ο πατέρας του. Θέλουμε να το δούμε και να σφίξουμε στην αγκαλιά μας. Έλεος πια!».



Πηγή: Espresso