18 Ιουλίου 2013

Ο προεδρεύων της Βουλής Γιάννης Δραγασάκης - και οι ενοχλητικές διακρίσεις που κάνει

Τι τον πειράζει και τι όχι

O βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος παίρνοντας το λόγο στη Βουλή αναφέρθηκε στο θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων και είπε πως η κυβέρνηση δεν σκοπεύει να το θέσει, αφού δεν το έκανε ούτε όταν ήρθε η... «κυρία Βεστερβέλε».

Η προσφώνηση του Γερμανού υπουργού Εξωτερικών κυρίου Γκίντο Βεστερβέλε προκάλεσε αντιδράσεις στο Κοινοβούλιο, ωστόσο ο προεδρεύων Γιάννης Δραγασάκης δεν τον διέκοψε.

Ο Δραγασάκης δεν είχε κανέναν ενδοιασμό να διακόψει τον βουλευτή της ΧΑ όταν αποκάλεσε ειρωνικά "μίστερ" τον Τσίπρα.

Τώρα που ο άλλος [...] ο Παναγιώταρος αποκαλεί κυρία τον υπουργό ενός άλλου κράτους επειδή είναι ομοφυλόφιλος ο Δραγασάκης δεν τον διακόπτει.

Οι αριστεροί "των κινημάτων και της οικολογίας" δεν θεωρούν σκόπιμο να κατακρίνουν δηλώσεις ομοφοβικές και μάλιστα ενάντια σε εκπρόσωπο ξένου κράτους.

Το να υπερασπιστείς, σαν πρόεδρος της Βουλής τουλάχιστον, το όποιο κύρος του Κοινοβουλίου και των θεσμών δεν συγκινεί τον κ. Δραγασάκη. Αντιθέτως η αντιγερμανική ρητορική που οδηγεί στην ευρωπαϊκή απομόνωση και στην εθνική μιζέρια δυστυχώς πουλάει περισσότερο.

Η πλάκα είναι ότι ο Δραγασάκης θεωρείται από τους σοβαρούς του ΣΥΡΙΖΑ. Θα γελάει λογικά μέχρι κι ο ίδιος όταν τα ακούει αυτά.

Deverakis George
Πηγή: www.lifo.gr