15 Ιουλίου 2013

Δείτε τη μία και μοναδική γυμνόστηθη εμφάνιση της Ειρήνης Παππά

Η Ειρήνη Παππά απέδειξε ότι είναι πολλά περισσότερα από την εντυπωσιακή της εμφάνιση, η οποία στην αρχή της επαγγελματικής της πορεία, την περιόριζε σε μικρούς ρόλους μοιραίων γυναικών. Είναι επίσης η μοναδική Ελληνίδα που κατάφερε να συνδυάσει την καριέρα στην Ελλάδα και το εξωτερικό με μοναδική άνεση και για πάνω από 6 δεκαετίες, κερδίζοντας από όλους τον σεβασμό και τα υπερθετικά σχόλια κοινού και κριτικών.
Γεννημένη το 1929, αποφοίτησε από το Εθνικό θέατρο και το χολιγουντιανό παρουσιαστικό της δεν πέρασε απαρατήρητο από τους παραγωγούς. Ανάμεσα στις 85 ταινίες που έχει παίξει συνολικά, το 1965 γύρισε το ιταλικής παραγωγής φιλμ “Ecce Homo”. Για τις ανάγκες της ταινίας έκανε την μία και μοναδική γυμνή εμφάνιση της καριέρας της . Η ταινία περιγράφει την ιστορία των τελευταίων τριών επιζώντων στη γη υστέρα από ένα πυρηνικό ολοκαύτωμα. Ένα ζευγάρι (η Ειρήνη Παππά, ο σύζυγος της) και ο γιος τους κατά ένα περίεργο τρόπο καταλήγουν σε μια περιοχή της Μεσογείου. Εκεί ανακαλύπτουν ότι υπάρχουν άλλοι δυο επιζώντες και η περιπέτεια για την διάσωση τους αρχίζει.

Η 36χρονη Ειρήνη Παππά παίζει μια σκληρή γυναίκα που στην προσπάθεια της να επιβιώσει είναι ικανή να τους προδώσει όλους. Πρόκειται για μια ιταλική παραγωγή επιστημονικής φαντασίας b-movie που γρήγορα ξεχάστηκε και το μόνο που έχει μείνει από αυτή είναι η μοναδική γυμνόστηθη εμφάνιση της καλλονής τότε Ειρήνης Παππά και η μουσική του Ένιο Μορικόνε.



http://joytv.gr