06 Ιουλίου 2013

Μενουδάκος: Υποκειμενικό ζήτημα το "εύλογο διάστημα" για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ

[Για να καταλάβω: Αν δεν ξεκουμπιστούνε από το ραδιομεγαρο οι σταλινικοί που το έχουν καταλάβει και βγάζουν λεφτά με τις υποδομές που έχουμε πληρώσει εμείς (γιατί μέχρι πρόσφατα έλεγαν "δεν πληρώνω ΔΕΗ"), πως θα ξεκινησει να εκπέμπει προσωρινα η δημόσια τηλεόραση;]

Ως υποκειμενικό χαρακτήρισε μέσω του ΣΚΑΪ τον ορισμό του διαστήματος που θεωρεί εύλογο για την επαναλειτουργία του προγράμματος της ΕΡΤ ο Κωνσταντίνος Μενουδάκος που προήδευε του Συμβουλίου της Επικρατείας όταν ελήφθη η προσωρινή διαταγή.

Όπως σημείωσε ο κ. Μενουδάκος, το θέμα αυτό είναι υποκειμενικό, και πρέπει να συζητηθεί τόσο με την ΠΟΣΠΕΡΤ όσο και με το αρμόδιο υπουργείο.

«Η εφαρμογή (της απόφασης του ΣτΕ) έχει κάποια τεχνική πλευρά, αφενός χρειάζεται το αναγκαίο προσωπικό, αφετέρου κάποιες τεχνικές ενέργειες για να ενεργοποιηθούν οι συχνότητες» διευκρίνισε.

Τόνισε ότι με αυτήν την γνωμάτευση το Συμβούλιο της Επικρατείας δεν επανέφερε την ΕΡΤ, αλλά ανέστειλε την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου όσο αφορά τη διακοπή προγράμματος και τις ανενεργές συχνότητες.