07 Ιουλίου 2013

Ο Μπέζος «κράζει» την ΕΡΤ: «Σχεδόν κανείς δεν την έβλεπε και τώρα όλοι κλαίνε»

Για το «λουκέτο» στην ΕΡΤ μίλησε ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Μπέζος, ο οποίος υποστήριξε ότι «οι περισσότεροι την βρίζανε και τώρα βρέθηκαν όλοι να...κλαίνε γοερά».

Ο κ. Μπέζος, μιλώντας για το «μαύρο» το χαρακτήρισε ως «απότομο», ωστόσο σχολιάζοντας την αντίδραση του ελληνικού λαού δήλωσε πως «όλα τα τραβάμε από τα μαλλιά και όλα τα δραματοποιούμε. Ενας στους δώδεκα έβλεπε κρατική τηλεόραση, οι περισσότεροι τη βρίζανε και τώρα βρέθηκαν όλοι να... κλαίνε γοερά» είπε σε συνέντευξή του στο TV ΖΑΠΙΝΓΚ.

Οι δηλώσεις του κ. Μπέζου για την ΕΡΤ:

«Δε θέλω να σταθώ στο πόσο υπερβάλλοντα ζήλο δείξαμε και σε αυτό το θέμα - που ήταν όντως πολύ σοβαρό - όπως δείχνουμε παντού ως λαός. Όλα τα τραβάμε από τα μαλλιά πάντα και όλα τα δραματοποιούμε. Ένας στους δώδεκα έβλεπε κρατική τηλεόραση, οι περισσότεροι τη βρίζανε και τώρα βρέθηκαν όλοι να... κλαίνε γοερά» είπε μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του στο TV ΖΑΠΙΝΓΚ και συνέχισε:

«Ήταν πολύ απότομο το μαύρο που έπεσε. Και άγριο. Ελπίζω με τη σοβαρότητα και την ορθότητα που έχει ο Παντελής Καψής, που ανέλαβε υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, να φτιάξει τη δημόσια τηλεόραση που μας αξίζει και που μας πρέπει. Είναι δύσκολο το έργο του αλλά πιστεύω ότι μπορεί να φέρει καλύτερες μέρες για αυτήν...»