25 Ιουλίου 2013

Στυλιανιδης: Ενα χρονο τα εξυνε και τωρα κανει αντιπολιτευση...

«Από πού θα πληρωθούν οι δημοτικοί αστυνομικοί όταν θα περάσουν στην δικαιοδοσία του Ν. Δένδια; Aπό το κράτος. Άρα ποιο είναι το δημοσιονομικό όφελος; Κανένα» λεει ο λαικιστης, που φαντασιωνεται να γινει και αρχηγος της ΝΔ (!!!) και δεν εχει ακουσει τιποτα για συνεργιες (υλικοτεχνικες υποδομες κ.λπ) απο συνενωσεις, κατι που ξερει πολυ καλα η τροικα και γι αυτο δεχθηκε την κινητικοτητα


Το έργο που άφησε στο Υπουργείο Εσωτερικών, ή δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει (sic) μετέφερε στους συναδέλφους του ο πρώην υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης σε πηγαδάκι στο εντευκτήριο της Βουλής.

Απαντούσε σε ερωτήσεις των συναδέλφων του (μια παρεουλα απο 2-3 εννοει ο Ρετσινας) και έλυνε όλες τις απορίες περί κινητικότητας. «Δεν τα έχουν υπολογίσει καλά» είπε ο κ. Στυλιανίδης και συνέχισε: «Από πού θα πληρωθούν οι δημοτικοί αστυνομικοί όταν θα περάσουν στην δικαιοδοσία του Ν. Δένδια; Aπό το κράτος. Άρα ποιο είναι το δημοσιονομικό όφελος; Κανένα».

Ο ίδιος υποστήριξε πως μέχρι τώρα οι υπάλληλοι της δημοτικής αστυνομίας εισέπρατταν μισθό 40% από το κράτος και 60% από τον δήμο. «Τώρα τι θα γίνει;» αναρωτήθηκε. Στην ίδια παρέα βρισκόταν και ο βουλευτής Παύλος Σιούφας που ρώτησε: «Τελικά οι τροικανοί έχουν εκδικητικές τάσεις απέναντι μας;». «Στην αρχή μπορεί να είχαν έρθει με αυτή τη διάθεση» απάντησε ο πρώην υπουργός, καταλήγοντας πως τα μέτρα έχουν επικοινωνιακό χαρακτήρα και όχι ουσιαστικό δημοσιονομικό.

parapolitika.gr