02 Ιουλίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ: Χρ. Λαζαρίδης: Για το «μαυρο» στην ΕΡΤ φταινε οι εργαζομενοι που εκπεμπουν πειρατικα-Η ΝΔ δεν πρόκειται ποτέ να συνεργαστεί με τους νεοναζί

Οσα ειπε ο Βοριδης τα εχει πει κι ο Σαμαρας

Ο βουλευτής Επικρατείας και στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega έδωσε τη δική του απάντηση στις δηλώσεις Πολύδωρα και Βορίδη που έβαλαν... φωτιά στο πολιτικό σκηνικό.

«Η ΝΔ δεν πρόκειται ποτέ μα ποτέ να συνεργαστεί με τους νεοναζί. Οπως βλέπετε δεν λέω Χρυσή Αυγή, λέω νεοναζί. Και δεν το κάνουμε τυχαία και δεν το κάνω μόνο εγώ, το κόμμα το κάνει. Τους αποκαλούμε σαν αυτό που είναι. Οχι με το όνομα το οποίο επικαλούνται. Αυτό το ξεκαθάρισε τελικά και ο κ. Πολύδωρας, για να είμαστε δίκαιοι», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Λαζαρίδης αναφερόμενος σε όσα υποστήριξε ο κ. Πολύδωρας.



Στο ερώτημα αν μέχρι να υπάρξει διευκρίνιση από την πλευρά του κ. Πολύδωρα υπήρξαν σκέψεις διαγραφής του ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού είπε «Επειδή ήταν παρεξηγήσιμο έτσι όπως το είπε έπρεπε να ξεκαθαρίσουμε ότι πολιτική διάσταση δεν υπάρχει».

Οσον αφορά στην ομιλία του Μ. Βορίδη στο συνέδριο της ΝΔ και όσα είπε για την σημερινή κατάσταση στη χώρα και τη σύνδεσή της με το παρελθόν, ο βουλευτής Επικρατείας σημείωσε: «Σε ό,τι αφορά το παρελθόν όλοι έχουμε απόψεις και ο κ. Σαμαράς έχει απόψεις. Τώρα δεν είναι ώρα να αναδεικνύονται αυτά τα πράγματα. Βέβαια να σας πω και το άλλο: Συνέδριο έχεις και στο συνέδριο δεν μπορούν να πάνε οι άνθρωποι ούτε φιμωμένοι, ούτε λοβοτομημένοι. Θα ακουστούν τέτοια. Πάντως ο κ. Σαμαράς το ξεκαθάρισε δεν είναι ώρα τώρα για διαμάχες για το παρελθόν».



«Αλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε»

Στο ερώτημα: «Υπάρχει κομμάτι της ΝΔ που λέει ότι έχετε παραδώσει την κυβέρνηση στον Ευ. Βενιζέλο σ’ αυτούς τι απαντάτε;», ο κ. Χρύσανθος Λαζαρίδης είπε: «Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Είναι μία κριτική η οποία είναι άδικη, δεν στηρίζεται πουθενά, δεν πρέπει να μπούμε σε αυτή την παγίδα, να λέμε “πόσοι ρούμποι είναι δικοί μου, πόσοι ρούμποι είναι δικοί σου”, και υπουργοί του Βενιζέλου είναι υπουργοί αυτή της κυβέρνησης και δεν μπορείς να βάλεις ένα τείχος ανάμεσά τους, τι στην ευχή κυβέρνηση θα έχεις τότε;»