17 Ιουλίου 2013

Τέσσερις προσαγωγές για την επίθεση με καλάσνικοφ κατά αστυνομικών στη ΓΑΔΑ

Συνεχίζεται η επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό των κακοποιών που νωρίς το πρωί πυροβόλησαν με καλάσνικοφ εναντίον αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ πίσω από το κτίριο της ΓΑΔΑ. Ηδη όπως αναφέρει η Ημερησία έχουν γίνει τέσσερις προσαγωγές υπόπτων.

Υπενθυμίζεται πως το πρωί εκτυλίχθηκαν σκηνές Αγριας Δύσης έξω από την ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, το επεισόδιο έγινε έξω από την ΓΑΔΑ στην οδό Κεδρηνού 63 και οι δράστες άνοιξαν πυρ με Καλάσνικοφ κατά αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ οι οποίοι προσπάθησαν να τους σταματήσουν για έλεγχο.

Από τους 20 περίπου πυροβολισμούς των δραστών, δεν τραυματίστηκε κανείς, ενώ αυτή τη στιγμή λαμβάνει χώρα ευρεία επιχείρηση για τον εντοπισμό των κακοποιών.

Σύμφωνα με δηλώσεις ανώτατων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ, η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο οι πυροβολισμοί να είναι αντίποινα για την πρόσφατη σύλληψη δύο φερόμενων μελών των «Πυρήνων», ή αντίποινα της συμμορίας του Μάριο Κόλα για τον θάνατο του Εντσον Λίκα και του θείου του Φλαμούρ Σινανι.

Παράλληλα εξετάζεται και το ενδεχόμενο οι δράστες να ήθελαν να πραγματοποιήσουν κάποια εγκληματική ενέργεια και να φοβήθηκαν από την παρουσία των αστυνομικών.