24 Ιουλίου 2013

Κοκοκοκο από τη Χρυσή Αυγή που παντως σεβεται το κρατος-Από τα γραφεία της στην οδό Λαρίσης θα γίνουν τα συσσίτια του μίσουςΚοτες λυρατες... οι Χρυσαυγιτες... Βεβαια απο την αλλη πρεπει να τους αναγνωρισουμε οτι σεβονται τις οποιες αποφασεις του κρατους σε αντιθεση με τους αναρχοαπλυτους του ΣΥΡΙΖΑ που ο Δενδιας δεν τολμαει να τους κλεισει οριστικα το indymedia....

Η απόφαση Δένδια για απαγόρευση συναθροίσεων, συγκεντρώσεων και κάθε είδους πορείας στο κέντρο της Αθήνας υποχρέωσε τη Χρυσή Αυγή να κάνει για ακόμα μία φορά πίσω και να μην πραγματοποιήσει σε κεντρικό σημείο της Αθήνας τα συσσίτια μίσους. Ετσι το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου αποφάσισε να πραγματοποιήσει τη διανομή τροφίμων μόνο για Ελληνες από τα γραφεία του στο σταθμό Λαρίσης στις 18:00.

Η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής

Το ανθελληνικό σύστημα του μνημονίου βρίσκεται σε κατάσταση πανικού. Σήμερα επιχειρεί να απαγορεύσει την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Η Χρυσή Αυγή δεν περιορίζεται, αλλά ενισχύεται με τέτοιου είδους μεθοδεύσεις. Η δημόσια τάξη και ασφάλεια δεν απειλείται από άνεργους και άπορους πολίτες που έρχονται στην Χρυσή Αυγή για να εξασφαλίσουν τρόφιμα για την οικογένειά τους. Γελάει ολόκληρος ο ελληνικός λαός με την κατάντια της κυβέρνησης Σαμαρά και τα φερέφωνά της (Δένδια, Καμίνη κλπ).

Η σημερινή εκδήλωση κοινωνικής αλληλεγγύης θα πραγματοποιηθεί στην οδό Δηλιγιάννη 50 στον σταθμό Λαρίσης, στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής στις 6μμ. Το παρόν θα δώσει σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα του Λαϊκού Συνδέσμου. Χιλιάδες ελληνικές οικογένειες θα λάβουν και πάλι τη χείρα βοηθείας που έχουν ανάγκη. Τόνοι κρέατος, ζυμαρικών, φρούτων και ρουχισμού θα διανεμηθούν δωρεάν ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ. Παράλληλα, θα διεξαχθεί πολιτική εκδήλωση διαμαρτυρίας με κεντρικό ομιλητή τον Αρχηγό μας Νικόλαο Μιχαλολιάκο.