24 Ιουλίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-Τι λέει ο θείος του Κόλα στην αλβανική τηλεόραση

Τη σορό του Μάριαν Κόλα παρέλαβαν οι συγγενείς του στην Αλβανία, με τον θείο του κακοποιού να δηλώνει στην αλβανική τηλεόραση ότι «δεν ήταν εγκληματίας».

Η οικογένεια του Μάριαν Κόλα διαψεύδει την εικόνα που έχει φτιάξει για αυτόν η ελληνική αστυνομία, χαρακτηρίζοντάς τα πάντα ως "απάτες".

Ο πατέρας του Κόλα μιλώντας το Top Channel της Αλβανίας αποκάλυψε ότι δεν άκουσε αμέσως την είδηση για τη δολοφονία της γυναίκας που έκανε ο γιος του στην Ελλάδα. Υποστηρίξε επίσης ότι όταν αυτή μεταδόθηκε, η αλβανική αστυνομία περικύκλωσε το σπίτι του, καθώς πίστευαν ότι ο Κόλα ήταν εκεί, και προχώρησε σε προσαγωγές συγγενών του.

«Δεν άκουσα την είδηση αμέσως», είπε ο πατέρας του. «Κατέστρεψαν το σπίτι και με οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα του Σκόντερ. Νόμιζαν ότι ήταν ο Μάριαν σπίτι. Όταν έφτασα σπίτι, μου τηλεφώνησε μία γυναίκα και μου είπε για τη δολοφονία. Η ελληνική αστυνομία έκανε ό,τι ήθελε να κάνει», τόνισε.

Ο θείος του μιλώντας στο Top channel αναφερόμενος στον ανιψιό του είπε ότι «δεν ήταν εγκληματίας όπως τον παρουσίασαν τα ελληνικά Μέσα και η Αστυνομία».