27 Ιουλίου 2013

Η ΑΥΓΗ: Κάνουμε μια ερασιτεχνική μαλ@κία και μετά "Ζητούμε συγγνώμη"...

Από ΑΥΓΗ online

"Κάναμε λάθος. Ζητούμε συγγνώμη από τον Τάκη Θεοδωρόπουλο, τον αρθρογράφο της "Καθημερινής", τον οποίο μπερδέψαμε με τον Τάκη Θεοδωρακόπουλο, αρθρογράφο του Spectator, ο οποίος εμφανίστηκε ως θαυμαστής της Χρυσής Αυγής"

Ναι ΟΚ. Από εμάς δεκτή η συγνώμη (το τι θα αποφασίσει ο θιγόμενος δεν το ξέρουμε...).

Φοβούμαστε όμως ότι το θέμα δεν είναι αυτό.
Το θέμα, για πολλούς πιστεύουμε που μας διαβάζουν, είναι ότι δεν πρέπει να έρθετε στην εξουσία και να κυβερνήσετε' πως το λένε βρε παιδί μου. Και άλλοι άνθρωποι είναι "αριστεροί". Με η χωρίς εισαγωγικά. Άλλοι είναι Ναζι. Άλλοι είναι Καμμένοι. Τους έχουμε εντοπίσει.

Εσείς όμως βρε παιδί μου είστε το κάτι άλλο. Από τότε που καιγόταν η Αθήνα εκείνο τον αλησμόνητο "Δεκέμβρη" της καρδιάς μας και δημοσιεύατε αυτά τα αμίμητα "ημερολόγια" μέχρι τώρα δεν υπάρχει απρέπεια, γκάφα, μικροπρέπεια, πολιτισμικό ολίσθημα τέλος πάντων που να μην έχετε υποπέσει. Και δεν είστε στη βουλή ένα χρόνο όπως τα Χρυσαύγουλα. Δεδομένων προθέσεων και αυτοί μεν, άπειροι πολιτικά δε.

Ναι. Και άλλοι άνθρωποι είναι γκαφατζήδες. Ανθρώπινα τα λάθη. Και εσείς πλάκα έχετε όσο παραμένετε οριοθετημένοι μεταξύ των οδών Στουρνάρη, Ζωοδόχου Πηγής και Πατησίων. Το θέμα είναι ότι εσείς θέλετε να βγείτε παραέξω ενώ αποδεικνύεται ότι ΕΙΣΤΕ ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ και απλά ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ όχι για κυβέρνηση αλλά ούτε για να διαχειριστείτε τον πολιτιστικό σύλλογο καραγκιοζοπαικτών άνω Καλοχωρίου Στροβιλίτσας.

Πως να σας το πούμε.

Μακριά και αγαπημένοι. Stay away from us.

Stay away from us.

KK2