01 Αυγούστου 2013

Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά μετακομίζουν στον ΑΝΤ1! ΣΟΚ στο MEGA!

Σίγουρα μιλάμε για την τηλεοπτική είδηση της χρονιάς! Το επιτυχημένο δίδυμο του Μεγάλου Καναλιού παίρνει μεταγραφή για τον ΑΝΤ1!

Η ανακοίνωση του καναλιού είναι λιτή και περιεκτική:


O ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ ΚΑΙ H ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΤ1

Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά από σήμερα, 1η Αυγούστου 2013, ανήκουν στο δυναμικό του καναλιού.

Οι δύο παρουσιαστές υπέγραψαν συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με τον ΑΝΤ1.

Αυτή η αναπάντεχη εξέλιξη δίνει τέλος σε όλες τις απορίες και το μυστήριο που επικρατούσε το τελευταίο διάστημα σχετικά με τη συνάντηση του ζεύγους με το MEGA για τη συνέχιση ή όχι του Πρωινό mou. Φαίη και Γιώργος αποφάσισαν να κάνουν αλλαγή στην επαγγελματική τους στέγη, καθώς όπως φαίνεται, την καθυστέρηση του MEGA τη χρησιμοποίησε ο ΑΝΤ1 για να εντάξει τους παρουσιαστές στο δυναμικό του.

Για την ώρα δεν διευκρινίζεται τι ρόλους θα αναλάβουν Λιάγκας - Σκορδά στο κανάλι του Αμαρουσίου και αν πρόκειται να τους ξαναδούμε μαζί σε πρωινή εκπομπή ή αν θα κάνουν διαφορετικά πράγματα. Ο Γιώργος Λιάγκας δεν έκρυψε κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής σεζόν που πέρασε ότι επιθυμεί να αναλάβει ένα late night show. Αδιευκρίνιστο παραμένει και το αν θα τους ακολουθήσουν και κάποιοι από τους συνεργάτες τους, όπως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος -για τον οποίο το MEGA σκέφτεται να του δώσει την παρουσίαση τηλεπαιχνιδιού- και η Σάσα Σταμάτη.

Σε κατάσταση σοκ στο Mega για τη μεταγραφή Λιάγκα-Σκορδά!

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας δεν θα είναι του χρόνου στο Μεγάλο Κανάλι! Ακόμα και οι ιθύνοντες του Mega έχουν «πέσει από τα σύννεφα»,

αφού την περασμένη εβδομάδα το ζευγάρι είχε συναντηθεί με τον διευθυντή προγράμματος του καναλιού Πέτρο Μπούτο και όλοι γνώριζαν ότι οι συζητήσεις τους είχαν πάει καλά και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα... Όλοι είχαν μείνει λοιπόν με την εντύπωση ότι η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή θα συνέχιζε και του χρόνου, ίσως με κάποιες αλλαγές στα πρόσωπα του πάνελ!
Με το που «έσκασε» η είδηση της μεταγραφής του ζευγαριού, ο ένας έπαιρνε τον άλλον τηλέφωνο στο Mega και έλεγαν χαρακτηριστικά «Κάθεσαι; Κάτσε». Δεν μπορούν να το πιστέψουν με τίποτα! Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται τα στελέχη του καναλιού. Αυτό που εικάζεται είναι ότι στο ζευγάρι δόθηκε μεγαλύτερο χρηματικό ποσό και αυτό ήταν που τους έκανε να πουν το ναι, κάτι βέβαια που μόνο οι ίδιοι το ξέρουν!

Πηγή: http://www.gossip-tv.gr