23 Αυγούστου 2013

Ροζ σκάνδαλο με 16χρονη στη Χέρτα... την περασε η μιση ομαδα!!

Σάλος έχει προκληθεί στη Γερμανία από την αποκάλυψη πως τουλάχιστον πέντε πρώην ναι νυν ποδοσφαιριστές της Χέρτα είχαν σεξουαλικές επαφές με μια 16χρονη.

Η ανήλικη κοπέλα μιλώντας στην εφημερίδα "BZ" αποκάλυψε πως συνευρέθηκε με ποδοσφαιριστές της Χέρτα. Μάλιστα για να στηρίξει τους ισχυρισμούς της παρέδωσε φωτογραφίες αλλά και γραπτά μηνύματα των παικτών του γερμανικού συλλόγου.

Η προσέγγιση της γερμανίδας λολίτας με τους ποδοσφαιριστές έγινε τον περασμένο Απρίλιο όταν σφραγίστηκε η επιστροφή της Χέρτα στην Μπουντεσλίγκα.

Οι παίκτες του ιστορικού συλλόγου υπέγραφαν αυτόγραφα. Κάποιοι εξ αυτών υπερέβησαν τα εσκαμμένα δίνοντας τον αριθμό των κινητών τους στη νεαρή οπαδό που μετέβη στο γήπεδο μαζί με τον αδερφό της.

"Πίστευα πως μου έκαναν πλάκα και μου έδωσαν λάθος αριθμούς. Όμως τους έστειλα μήνυμα και ήταν οι πραγματικοί", ανέφερε χαρακτηριστικά η κοπέλα. 

Οι ανταλλαγές μηνυμάτων οδήγησαν τους άσους της Χέρτα σε ανήθικες προτάσεις αλλά και σε αποστολές προκλητικών φωτογραφιών. Ένας ποδοσφαιριστής πρόσφερε 1000 ευρώ στην 16χρονη προκειμένου να κάνουν σεξ.


Η κατάσταση τέθηκε εκτός ελέγχου καθώς οι ποδοσφαιριστές όπως αναφέρει η Γερμανίδα λολίτα την επισκέπτονταν στο σπίτι της.

"Ηταν ευαίσθητος, σχεδόν ντροπαλός. Εξεπλάγην όταν μου είπε πως δεν έχει ξανακάνει κάτι τέτοιο παρότι ήταν παντρεμένος", ανέφερε μεταξύ άλλων για να προσθέσει:

"Θεέ μου, ακούγομαι σαν παλιοθήλυκο". Στο ροζ σκάνδαλο εμπλέκονται τρεις νυν και δύο πρώην παίκτες της Χέρτα. Η 16χρονη μίλησε στους γονείς της για όσα συνέβησαν το προηγούμενο διάστημα.


Ο αθλητικός διευθυντής της Χέρτα, Μίκαελ Πρέετς απέφυγε να τοποθετηθεί για το συγκεκριμένο θέμα σημειώνοντας πως "σχολιάζουμε μόνο αθλητικά θέματα". 

Πάντως άφησε να εννοηθεί πως υπάρχει δόλος από την πλευρά της οικογένειας της κοπέλας. Η εφημερίδα BZ υποσχέθηκε πως θα προβεί σε νέες αποκαλύψεις...