14 Αυγούστου 2013

Άργος: Μάχη της 17χρονης για να κρατηθεί στη ζωή. Θα μείνει παράλυτη εάν επιζήσει

Από μία κλωστή κρέμεται η ζωή της 17χρονης Ασπασίας που πυροβολήθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα στο Άργος και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ.

Την ίδια στιγμή, ο πατέρας της που προσπάθησε να αυτοκτονήσει, θεωρείται εγκεφαλικά νεκρός ενώ η αστυνομία αναζητά το κίνητρο που τον έκανε να θέλει να σκοτώσει το παιδί του.

Σύμφωνα με την Espresso, η άτυχη κοπέλα, που δέχτηκε μία σφαίρα στο ζυγωματικό και μία στον αυχένα, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ενώ οι γιατροί μιλούν με απαισιοδοξία λέγοντας πως αν τελικά επιζήσει, θα μείνει παράλυτη από το λαιμό και κάτω.

Η κοπέλα διακομίστηκε εσπευσμένα στην Αθήνα όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας και αμέσως μετά μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ. Τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για την πορεία της υγείας της.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η σφαίρα έχει κόψει πολλά νεύρα από τον νωτιαίο μυελό και ήδη έχει επέλθει τετραπληγική κατάσταση στο σώμα της κοπέλας.

Οι καβγάδες μπροστά στην 17χρονη

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι γονείς της κοπέλας βρισκόντουσαν σε διάσταση εδώ και αρκετό καιρό αφού οι καβγάδες στο σπίτι ήταν καθημερινό φαινόμενο. Η μητέρα της 17χρονης έχει υποστεί ισχυρό σοκ και δέχεται ψυχολογική υποστήριξη.

Η γυναίκα είχε πάρει τη μοναχοκόρη τους και έμεναν σε άλλο σπίτι στο Άργος, ενώ σύμφωνα με άτομα του κύκλου τους είχαν συνεχείς διαμάχες και βίαια επεισόδια μεταξύ τους μπροστά στα μάτια της 17χρονης,η οποία προσπαθούσε να κρατήσει ισορροπίες στις σχέσεις της και με τους δύο, για αυτό και δέχτηκε να πάει να φάει με τον πατέρα της χωρίς να φανταστεί τι θα επακολουθούσε.