14 Αυγούστου 2013

Ενταξει το τερματισαμε!!! Δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια μετά τον θάνατο του 18χρονου!!

Το τι θα ακουσουμε απο τους ηλιθιους παλι δεν περιγραφεται!!! Φταιει αυτος που εκανε τη δουλεια του (ακομα και ο οδηγος!!!) και οχι αυτος που εκανε τη μαλ@κια!!! Ευτυχως που δεν σχηματιστηκε δικογραφια και για τους επιβατες... επειδη σα "μαλ@κες" ειχαν χτυπησει εισιτηριο....

Ανείπωτη τραγωδία το βράδυ της Τρίτης στο Περιστέρι, όταν κατά τη διάρκεια ελέγχου επιβατών σε τρόλεϊ το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο “Ζάππειο-Άγιος Ιερόθερος”, ένας 18χρονος έχασε τη ζωή του, καθώς πήδηξε από το όχημα στον δρόμο, για να αποφύγει τον έλεγχο.

Aυτόπτες μάρτυρες υποστηρίζουν ότι ο ελεγκτής ζήτησε από τον νεαρό το εισιτήριό του, εκείνος του εξήγησε ότι δεν είχε χτυπήσει ανεβαίνοντας το τρόλεϊ, ο ελεγκτής τον προειδοποίησε ότι αν δεν του έδειχνε ταυτότητα θα τον συνόδευε στο Αστυνομικό Τμήμα, και ενώ η αντιδικία συνεχιζόταν, ο 18χρονος πάτησε το κόκκινο κουμπί με το οποίο ανοίγουν οι πόρτες του οχήματος, πήδηξε στον δρόμο και τραυματίστηκε θανάσιμα στο κεφάλι.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος αρχικά στο νοσοκομείο “Αγία Όλγα” και από εκεί στο Γενικό Κρατικό Αθηνών, όπου τα ξημερώματα άφησε τη τελευταία του πνοή.

Σήμερα το πρωί, η Τροχαία Περιστερίου προχώρησε στον σχηματισμό δικογραφίας για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά του οδηγού του τρόλεϊ, αλλά και του ελεγκτή.