16 Αυγούστου 2013

Αποκάλυψη-βόμβα για τις τελευταίες δραματικές στιγμές του 19χρονου Θανάση

Μονος του πατησε το κουμπι για την εξοδο κινδυνου ο 19χρονος, η πορτα ομως εκλεισε μολις το αφησε και του επιασε το ποδι με αποτελεσμα να πεσει στο οδοστρωμα... Κανενας δεν τον πεταξε λοιπον στο οδοστρωμα και σιγουρα δεν βρεθηκε στο οδοστρωμα με τον ελεγκτη απο πανω του οπως ελεγε χθες η γιαγια ψευδομαρτυρας των καναλιων... γιατι οσοι μαρτυρες εχουν εμφανιστει στη δικαιοσυνη τα λενε αλλιως και γι' αυτο η εκκληση του πατερα για "μαρτυρες"...

Τις τελευταίες στιγμές του 19χρονου Θανάση Καναούτη, που οδήγησαν στη μοιραία πτώση του από το τρόλεϊ της γραμμής 12, στο Περιστέρι, την περασμένη Τρίτη, περιγράφει, σύμφωνα με πληροφορίες, το πόρισμα των ελεγκτών που πραγματοποίησαν την πραγματογνωμοσύνη.

Σύμφωνα με το protothema.gr το πόρισμα αναφέρει ότι, «ο 18χρονος διαπληκτίστηκε με τον ελεγκτή, ο οποίος τον τράβηξε από την μπλούζα, για να μην αποβιβαστεί. Στη συνέχεια, ενώ του ξέφυγε, έτρεξε προς την πόρτα. Πάτησε το μπουτόν κινδύνου, το όχημα επιβράδυνε και με το άλλο χέρι του έσπρωξε την πόρτα για να ανοίξει. Όταν άφησε το χέρι του από το μπουτόν, η πόρτα έκλεισε, με αποτέλεσμα να του "πιάσει" το πόδι και να γυρίσει το σώμα του. Ο άτυχος νέος, στην προσπάθειά του να απεγκλωβιστεί, έπεσε».