09 Αυγούστου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Γιατί στο Γενί Τζαμί πήγαν μόνο 2 πιστοί... οχι οτι στο αυτοσχεδιο πηγαν περισσοτεροι απο 50, αλλα λεμε τωρα

-Ορθή η στάση του Δήμου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το ελληνικό κράτος, ανέδειξε το πρόβλημα που έχουν οι Μουσουλμάνοι της Θράκης, που είναι η εξάρτησή τους από την Τουρκική πολιτική.
-Ο Τούρκος πρόξενος στη Θεσσαλονίκη, πήγε στη λειτουργία που έκανε ψευδομουφτής κι όχι ο επίσημος που διόρισε το κράτος
Το ζήτημα των μουφτήδων επανήλθε με την χθεσινή προσευχή του Μπαϊραμιού στη Θεσσαλονίκη. Ο δήμος έδωσε την...
άδεια προσευχής σε πρώην Οθωμανικό τζαμί της πόλης ( Γενί Τζαμί) όμως την προσευχή τέλεσε ο 30χρονος ιμάμης Ραϊ Φαχρί, που όρισε ο διορισμένος από το ελληνικό κράτος μουφτής της Ξάνθης με αποτέλεσμα ως αντίδραση να μην πάει κανείς Μουσουλμάνος στην προσευχή και να προσευχηθούν 3 άτομα μαζί με τον ιμάμη μέσα στο τζαμί.
Η προσευχή του μεγάλου (σχετικά) πλήθους Μουσουλμάνων πραγματοποιήθηκε σε ειδικό χώρο προσευχής που διαθέτει « Ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Μουσουλμάνων Μακεδονίας-Θράκης» (TRAKYA MÜSÜMANLARIN EĞİTİM VE KÜLTÜR DERNEĞİ) στη Θεσσαλονίκη, στην οδό Κερμαστής 2,στην Πλατεία Τυρολόης Παναγίας Φανερωμένης, απέναντι από τις "δωδεαόροφες". Στον χώρο αυτό προσευχήθηκε και ο πρόξενος της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη Τουγρούλ Μπίλτεκιν.

Ο τούρκος αντιπρόεδρος Μπεκίρ Μπόζνταγ αναφέρθηκε στο ζήτημα που προέκυψε στην Θεσσαλονίκη και τόνισε 
« είναι πράγματι θετικό το γεγονός της επαναλειτουργίας ενός τεμένους μετά από 90 χρόνια. Όμως εκεί αφού δεν τέλεσε την προσευχή ιμάμης που εξελέγη από τον εκλεγμένο από τον τουρκικό λαό μουφτή, η τουρκική κοινότητα αντέδρασε. Με αποτέλεσμα να προσευχηθούν 3 άτομα. Αυτό δείχνει την χρεοκοπία της ελληνικής πολιτικής στο θέμα αυτό. … Η Μουσουλμανική Τουρκική κοινότητα προσευχήθηκε σε άλλο χώρο. Η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να επανεξετάσει την πολιτική της στο θέμα αυτό και το γεγονός θα ωφελήσει τις ελληνο-τουρκικές σχέσεις. Διότι καμία αδικία δεν μπορεί να συνεχιστεί επ’άπειρον, Η Ελληνική κυβέρνηση θα υποχωρήσει από το λάθος που κάνει»

Ιδού, πού πήγαν οι Μουσουλμάνοι της Θεσσαλονίκης:



http://taxalia.blogspot.com/2013/08/2.html