23 Αυγούστου 2013

Πάτρα: Ο 46χρονος «Ρωμαίος» τελικά θα παντρευτεί την ανήλικη «Ιουλιέτα» του

Οι διαβεβαιώσεις του 46χρονου έπεισαν την οικογένεια της 17χρονης κοπέλας και το θέμα θα λυθεί στην εκκλησία

Στην εκκλησία και όχι στα δικαστήρια φαίνεται πως οδηγείται η υπόθεση του 46χρονου «Ρωμαίου» και την 17χρονης «Ιουλιέτας» στην Πάτρα.

Σε αντίθεση με το έργο του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, στο οποίο το ζευγάρι συμβιβάζει τις διενέξεις μεταξύ των φεουδαρχικών οικογενειών τους με τον θάνατό του, στο χωριό Μιτόπολη της Δυτικής Αχαΐας η κατάληξη είναι διαφορετική...

Η περιπέτεια του «παράνομου» ζευγαριού είχε τραβήξει στις αρχές της εβδομάδας τα φώτα της δημοσιότητας. Ο 46χρονος, ερωτευμένος με την κοπέλα, την «έκλεψε» με τη θέλησή της, προκειμένου να είναι μαζί. Οι γονείς της 17χρονης αρχικά απευθύνθηκαν στην Αστυνομία και κατέθεσαν μήνυση.

Λίγες ημέρες μετά το ζευγάρι βρέθηκε στο σπίτι του 46χρονου, ο οποίος ήταν να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη. Σύμφωνα όμως με νεώτερες πληροφορίες το love story φαίνεται να έχει, όπως και στις ταινίες, happy end.

Οι διαβεβαιώσεις του 46χρονου έπεισαν την οικογένεια της κοπέλας και αφού ο πατέρας της πείστηκε για τις καλές προθέσεις του συγχωριανού του, το θέμα θα λυθεί στην εκκλησία. Η μήνυση αποσύρθηκε και πλέον οι συγγενείς περιμένουν να φάνε κουφέτα!

Πηγή thebest.gr