21 Αυγούστου 2013

Νέα φάπα στους Σκοπιανούς

"Το ψευτομακεδονικό έθνος κατασκευάστηκε το 1944, ο Μ.Αλέξανδρος ήταν Έλληνας και ο Τσάρος Σαμουήλ Βούλγαρος"

Πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο Βούλγαρος πρώην Υπουργός, ιστορικός, συγγραφέας και σήμερα Διευθυντής...
του Εθνικού Ιστορικού Μουσείου της Βουλγαρίας Μπόζινταρ Ντιμιτρόφ (Божидар Димитров), στο site της FYROM press24.
Σε αυτή ο Ντιμιτρόφ, αναφέρει ότι:

-Στη FYROM ζουν 120.000 εθνικά Βούλγαροι

-Το έθνος των  "(ψευτο)μακεδόνων" κατασκευάστηκε ιδεολογικά για πολιτικούς λόγους το 1934 για πρώτη φορά, με απόφαση της Κομιτέρν και υλοποιήθηκε το 1944, για να δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση ότι οι Βούλγαροι που ζούσαν στη Μακεδονία, δεν ανήκουν ούτε στο Βουλγαρικό, ούτε στο Σερβικό Έθνος.

-Η FYROM κλέβει ιστορία από την Ελλάδα και τη Βουλγαρία, επειδή δεν έχει δική της (Државата која краде историја од Грција и Бугарија поради недостаток на своја е Македонија).

Τέλος, ο δημοσιογράφος τον ρωτά:

-Τελικά τι ήταν ο Μέγας Αλέξανδρος; Έλληνας, Βούλγαρος ή Μακεδόνας;
και ο Ντιμιτρόφ απαντά:

-Ο Μέγας Αλέξανδρος και ο πατέρας του Φίλιππος ο Μακεδόνας, εμφανίζονταν δημόσια ως Έλληνες! Πολιτική τους ιδέα ήταν η δημιουργία ενός τεράστιου ελληνικού κράτους. Κανείς Σκοπιανός, 2.400 μετά τον θάνατό τους, δεν μπορεί να τους αποδίδει μια άλλη ταυτότητα! Καταλογισμός διαφορετικής εθνικότητας των νεκρών - από τον Τσάρο Σαμουήλ ως τον Γκότσε Ντέλτσεφ - είναι ένα από τα χειρότερα εγκλήματα του «Μακεδονισμού», καθώς είναι νεκροί και δεν μπορούν να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους. Στον πολιτισμένο κόσμο η πρακτική αυτή ονομάζεται λεηλασία. Στους στρατούς όλου του κόσμου οι λεηλασίες στην πραγματικότητα τιμωρούνται με θάνατο!

-Και ο Τσάρος Σαμουήλ; ρωτά ο Σκοπιανός δημοσιογράφος

-Στη Μπίτολα (Μοναστήρι) βρέθηκε μια επιγραφή, που γράφει: "Ο Τσάρος της Βουλγαρίας ..Βουλγαρικής καταγωγής ..έχτισε αυτό το κάστρο για την προστασία των Βουλγάρων της Μπίτολα" "Јас цар Иван Владислав самодржец (цар) Бугарски, Бугарин по потекло ... изградив тврдината Битола за спасение на животот на Бугарите".
(στο σημείο αυτό της συνέντευξης ο Ντιμιτρόφ υπενθύμισε την αμοιβή του 1.000.000 δολαρίων που προσφέρθηκε να δώσει σε όποιον βρεί ένα έστω στοιχείο που να λέει ότι ο Τσάρος Σαμουήλ ήταν "Μακεδόνας" -δείτε http://taxalia.blogspot.com/2009/08/blog-post_2339.html )

ολόκληρη η συνέντευξη στο http://www.press24.mk/bozhidar-dimitrov-vo-makedonija-ima-120000-bugari

αυτά τα έχει πεί βέβαια πολλές φορές ο Ντιμιτρόφ. Διαβάστε και μια συνέντευξη του 2011 εδώ: