02 Αυγούστου 2013

Βροχή μηνύσεων κατά των δημοτικών αστυνομικών της Αθήνας;

Πάρτι κάνουν οι δικηγόροι μετά την προφορική εντολή Καμίνη να ξαναβγούν στο δρόμο

Τελειωμό δεν έχουν οι περιπέτειες των δημοτικών αστυνομικών που κλήθηκαν προχθές από τον Καμίνη και πείστηκαν ότι πρέπει να ξαναβγούν στους δρόμους έως τις 23 Σεπτεμβρίου για να κόψουν κλήσεις και να βεβαιώσουν παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Σύμφωνα με δικηγόρους των Αθηνών...
ο νόμος αναφέρει ρητά ότι η υπηρεσία της Δημοτικής Αστυνομίας καταργείται έστω και αν οι υπηρετούντες σε αυτήν θα μπουν σε καθεστώς διαθεσιμότητας το τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.

«Δεν έχουν δικαίωμα να βγουν στον δρόμο και να κόψουν κλήσεις γιατί θα διαπράξουν το αδίκημα της αντιποίησης αρχής από τη στιγμή που ψηφίστηκε η κατάργηση της υπηρεσίας τους» λένε επεξηγώντας ότι «το αδίκημα είναι ποινικό και θα αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα στις υπηρεσίες που θα μετακινηθούν»! Επόμενο είναι λοιπόν να κάνουν πάρτι οι δικηγόροι γιατί εκείνο που τους ενδιαφέρει δεν είναι τόσο το ποινικό σκέλος κατά των δημοτικών αστυνομικών όσο εναντίον του δημάρχου Αθηναίων ο οποίος φέρει την ευθύνη της επανεμφάνισης τους στους δρόμους της πόλης.