19 Αυγούστου 2013

Δημοσιογράφος επαναστάτης του κ@λου... ιδρυτής ΜΚΟ που ερευνάται απ' τον εισαγγελέα

Ο γνωστός ΠΑΣΟΚος δημοσιογράφος Άγγελος Μοσχόβας κάνει στο twitter ως επι το πλείστον, επαναστατική πλακίτσα. Έτσι λοιπόν καλεί τον ελεγκτή "να πα να γαμηθε@" (για την ακρίβεια αναδημοσιεύει άρθρο με τον εν λόγω τίτλο)

Σίγουρα! Να πάει να γαμηθεί ο ελεγκτής των 800 ευρώ για να διαμορφώνει την επαναστατική άποψη ο Αγγελάρας που επί Σημίτη εκτός από δημοσιογράφος στην ΕΡΤ, τσίμπαγε και την αργομισθία...
από το Υπ. Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων....

Μόλις τελείωσε η αργομισθία, το 2003 ίδρυσε μαζί με τη Λίζα Δουκακάρου (ναι αυτή που λέει ειδήσεις στο MEGA) μια ΜΚΟ με τον πομπώδη τίτλο:

Δημοσιογραφική Πρωτοβουλία για τη Διαβαλκανική και Παρευξείνια Συνεργασία

Υπεύθυνος επικ./Πρόεδρος: Ευάγγελος Βασιλειάδης, Ιδρυτικά μέλη: Άγγελος Μοσχόβας, Γιώργος Πενταράκης, Γεώργιος Σκαρβέλης, Ευαγγελία Δουκακάρου.
(ΤΟ ΠΑΡΟΝ)

Η ΜΚΟ του κυρίου είναι άγνωστο με πόσα χρήματα χρηματοδοτήθηκε από τον Γιωργάκη, ενώ είναι ανάμεσα στις 528 για τις οποίεςπέρσι τον Αύγουστο, ο προϊστάμενος της εισαγγελίας εφετών Αθήνας, Ιωάννης Σακελάκος, έδωσε εντολή να ερευνηθεί,εάν και σε ποιες περιπτώσεις, έχουν διαπραχθεί σοβαρά αδικήματα, όπως απάτη σε βάρος του ελληνικού δημοσίου και της Ε.Ε.

Αυτοί είναι οι επαναστάτες διαμορφωτές γνώμης που κάνουν πλακίτσα αφού τα προηγούμενα χρόνια έφαγαν με χρυσα κουτάλια και πέρασαν ζωή και κότα...