06 Αυγούστου 2013

Κιάμος: Γιατί βγήκα και τραγούδησα στο κεντρο που είχε σφραγιστεί από το ΣΔΟΕ

Το τι ακριβώς συνέβη το Σάββατο το βράδυ στο νυχτερινό κέντρο της Χαλκιδικής -το οποίο παρά το γεγονός ότι είχε μπει 48-ωρο λουκέτο από το ΣΔΟΕ λειτούργησε κανονικά- εξιστορεί μέσω ανακοίνωσής του ο τραγουδιστής Πάνος Κιάμος.

Οσον αφορά τον ίδιο, ο τραγουδιστής τονίζει πως είχε εκδώσει όλα τα νόμιμα παραστατικά, «όπως άλλωστε βεβαίωσε και το ελεγκτικό κλιμάκιο του ΣΔΟΕ που ήταν παρόν την Παρασκευή το βράδυ».

Αναφερόμενος στο γεγονός ότι το νυχτερινό κέντρο της Χαλκιδικής λειτούργησε κανονικά το Σάββατο παρά το γεγονός ότι το ΣΔΟΕ το είχε σφραγίσει για 48 ώρες την Παρασκευή λόγω φοροδιαφυγής, ο δημοφιλής τραγουδιστής τονίζει ότι δέχθηκε να ανέβει στην πίστα θεωρώντας πως το θέμα έχει διευθετηθεί.

«Το Σάββατο, έχοντας θορυβηθεί από όλα αυτά που ακούστηκαν επικοινώνησα με την επιχείρηση και έλαβα τη διαβεβαίωση ότι το βράδυ το μαγαζί θα λειτουργήσει κανονικά. Εχοντας επιφυλάξεις λόγω των δημοσιευμάτων περί σφραγίσματος του μαγαζιού, φτάνω στο μαγαζί το οποίο λειτουργεί κανονικά και στο οποίο δεν υπάρχει καμία ένδειξη ή κάποιος υπεύθυνος που να ενημερώνει εμένα και τον κόσμο ότι έχει πράγματι σφραγιστεί. Θεώρησα ότι το θέμα διευθετήθηκε, γι΄ αυτό και εμφανίστηκα σεβόμενος πάνω από όλα τον κόσμο που ήταν εκεί. Σε κάθε περίπτωση θεώρησα ότι αν όντως το μαγαζί ήταν σφραγισμένο θα ήταν κλειστό και δε θα επιτρεπόταν η είσοδος σε κανέναν. Νιώθω ότι έχω την υποχρέωση σε όλους αυτούς που με στηρίζουν να εξιστορήσω τα γεγονότα, όπως ακριβώς τα έζησα», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του ο Πάνος Κιάμος.