19 Αυγούστου 2013

ΦΩΤΟ: Οι Πιο Σέξι Ελληνίδες Που Είδαμε Φέτος Στις Παραλίες


Οι Πιο Σέξι Ελληνίδες Που Είδαμε Φέτος Στις Παραλίες

Το καλοκαίρι είναι η χαρά των παπαράτσι, που στήνουν υπομονετικά καρτέρι στις παραλίες, με τις φωτογραφικές μηχανές έτοιμες να απαθανατίσουν τα καλίγραμμα κορμιά της εγχώριας show biz. Φυσικά, για να ενημερωθεί το φιλοθεάμον κοινό, το οποίο δεν χορταίνει να βλέπει τις ζωές των άλλων και κυρίως των επώνυμων κυριών.
Απολαύστε τις:


Βίκυ Καγιά

Η Βίκυ εμφανίστηκε φέτος αλλαγμένη, ανανεωμένη. Φταίει ο χωρισμός της; Ποιος ξέρει; Πάντως πρέπει να ομολογήσουμε ότι είναι σαν να μην πέρασε μία μέρα από αυτό το κορμί που κάποτε μεσουρανούσε στις πασαρέλες.

Δούκισσα Νομικού

Αυτή η γυναίκα μας τρελαίνει τον χειμώνα που φοράει ρούχα, φαντάσου το καλοκαίρι όταν βλέπουμε το εκπληκτικό της κορμί και το ακόμα πιο υπέροχο χαμόγελό της να λάμπουν μπροστά στα μάτια μας. Και σκέψου επίσης ότι μόλις χώρισε.Πάρτι.

Ειρήνη Παπαδοπούλου

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου δικαιολογεί σε κάθε ευκαιρία τον τίτλο "The Body" που εμείς της δώσαμε. Στεγνή, γραμμωμένη όσο πρέπει, με καμπύλες στα σωστά σημεία, αθλείται ακόμα και στην παραλία.

Χριστίνα Αλούπη

Τα είπαμε και πριν λίγες μέρες. Τέτοια κορμιά δεν πρέπει να φεύγουν έτσι απλά από τη χώρα. Κι όμως αυτό το κορμί έχει φύγει και μας λέιπει πάρα πολύ. Μας λέιπει δε ακόμα περισσότερο όταν το βλέπουμε στην παραλία με μαγιό.

Ελένη Φουρέιρα




Ο επαναπροσδιορισμός της εξωτικής ομορφιάς. Η Ελένη Φουρέιρα θυμίζει λατίνα και αυτές οι φωτογραφίες το αποδεικνύουν περίτρανα.

Έλενα Παπαβασιλείου




Η γυναίκα τούμπανο της ελληνικής σόουμπιζ μοίραζε αβέρτα εγκεφαλικά φέτος το καλοκαίρι. Και με το δίκιο της. ο Μεγαλοδύναμος την έχει προικίσει με ένα κορμί γεμάτο χυμούς. Γιατί να το κρύψομεν άλλωστε.

Ελένη Μενεγάκη

Η έκπληξη της χρονιάς. Σαν να μην μας έφταναν οι παπαρατσικές φωτογραφίες της από τα Άχλα, η Ελένη αποφάσισε από το πουθενά να ανεβάζει σέξι λήψεις της στα social media. Και μας απέδειξε α) ότι είναι πανέμορφη ακόμα και άβαφτη, β) ότι μια 43χρονη μητέρα τριών παιδιών μπορεί να είναι αφόρητα σέξι, γ) ότι ξέρει να παίζει τα media και να πουλάει την εικόνα της με τον καλύτερο τρόπο.

Ελένη Χατζίδου

Η rookie της χρονιάς. Τόσο απλά και ξάστερα, μας έφερε μπροστά στα μάτια μας το κορμί της και μας έδειξε ότι δεν προκαλεί εγκεφαλικά μόνο πάνω στην πίστα.

Μαριάντα Πιερίδη

All time classic καταστάσεις. Αυτός ο θεσπέσιος πισινός, όσα χρόνια κι αν περάσουν, θα μας προκαλεί ταχυκαρδίες στη θέα του.

Στέλλα Δημητρίου

Τα είπαμε όλα για αυτό το θαύμα της Κύπρου. Αλλά ακόμα μας είναι δύσκολο να πιστέψουμε πως μια γυναίκα μπορεί να έχει τέτοια κορμάρα, ότι δυο πόδια μπορεί να είναι τόσο ψηλά, ότι το "αψεγάδιαστο" υπάρχει στα αλήθεια. Και είναι δίπλα μας.

yupii.gr