23 Αυγούστου 2013

Επικος ο Δήμαρχος Σύμης: «Δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για φοροδιαφυγή σε μικρά νησιά»... αυτα μονο παιρνουν και δεν δινουν τιποτα

Με αλλα λογια ο Δημαρχος μας ζηταει να τους τρεφουμε (με νερο, ρευμα, σχολεια, γιατρους κ.λπ) και να μην δινουν ακομα και το καλοκαιρι που εχουν... Λογικο για Ελληνα Δημαρχο

Τα... αδικαιολόγητα προσπάθησε να δικαιολογήσει ο δήμαρχος Σύμης Λευτέρης Παπακαλόδουκας μετά την αποκάλυψη του ΣΔΟΕ πως η Σύμη, οι Παξοί και η Αμοργός είναι πρωταθλήτριες στην φοροδιαφυγή με ποσοστό παραβατικότητας 100%, κατηγορώντας το ΣΔΟΕ πως «ήρθε για να γράψει παραβάσεις και το έπραξε».


Ο δήμαρχος Σύμης σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, προσπάθησε να «καλύψει» τους καταστηματάρχες του νησιού, υποστηρίζοντας πως «το ΣΔΟΕ ήρθε για να γράψει παραβάσεις και το έπραξε», ενώ επιχείρησε να αντισταθμίσει την φοροδιαφυγή στη Σύμη με την έλλειψη υποδομών που υπάρχει στο νησί.

«Δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για φοροδιαφυγή σε μικρά νησιά» προσέθεσε, ενώ παράλληλα ανέφερε πως το δείγμα που επέλεξε το ΣΔΟΕ ήταν πολύ μικρό.