12 Αυγούστου 2013

ΒΙΝΤΕΟ: Στα παπαρια του εγραψε ο Σαμαράς τον προβοκάτορα Σκοπιανό δημοσιογράφο του ΜΙΑ!!!

Τι κριμα που ο Σαμαρας δεν επιβεβαιωσε στον γυφτοσκοπιανο το δεδομενο των ΑΕροψεκασμενων οτι πηγε στις ΗΠΑ για να ξεπουλησει το ονομα της Μακεδονιας....

 «Στημένη» την είχε και στον Έλληνα πρωθυπουργό, ο γνωστός Σκοπιανός δημοσιογράφος - προβοκάτορας του κρατικού πρακτορείου ειδήσεων «ΜΙΑ». Έγινε ευρύτερα γνωστός στην Ελλάδα από την διάσημη «τάπα» που εισέπραξε από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ, ο Σκοπιανός δημοσιογράφος δεν έχασε την ευκαιρία.

Σε 2 περιπτώσεις προσπάθησε με περίσσιο θράσος να πλησιάσει τον Αντώνη Σαμαρά φωνάζοντας του, «Ζήτημα Ονομασίας της “Μακεδονίας”….γιατί αρνείστε να συναντήσετε τον “Μακεδόνα” πρωθυπουργό;» Την πρώτη φορά η προσπάθεια του έληξε εντελώς άδοξα. Ο Σκοπιανός έπεσε πάνω σε σωματοφύλακα και δεν μπόρεσε καν να τον πλησιάσει. O εκνευρισμός του ήταν εμφανής.

Ξενοδοχείο Hay Adams – Ουάσινγκτον



Την δεύτερη φορά στάθηκε λίγο πιο τυχερός. Κατόρθωσε να φτάσει σε απόσταση αναπνοής και να φωνάξει την ίδια προβοκατόρικη ερώτηση. Ο Σαμαράς όμως τον αγνόησε εντελώς και τον άφησε στα κρύα του λουτρού.  Τελικά πρέπει να το πάρει απόφαση πως δεν έχει τύχη με πολιτικούς από την Ελλάδα.

Συνάντηση Σαμαρά – Μπαν Κι Μουν



http://history-of-macedonia.com/2013/08/10/video-samaras-skopianos-dhmosiografos/